foto: Zane Bitere/LETA
Par Ašeradena biroja vadītāju iecelts Rolands Bogdanovs
Rolands Bogdanovs (pirmais no labās puses).
Politika
2024. gada 5. aprīlis, 11:42

Par Ašeradena biroja vadītāju iecelts Rolands Bogdanovs

Ziņu nodaļa

Jauns.lv / LETA

Finanšu ministra Arvila Ašeradena (JV) biroja vadītāja amatā darbu sācis Rolands Bogdanovs.

Ministrija informē, ka Bogdanovam ir plaša pieredze stratēģiskajā plānošanā, sarežģītu procesu vadībā, kā arī investoru un uzņēmēju komunikācijā. Bogdanovs ieguvis juridisko izglītību Rīgas Juridiskajā augstskolā un Latvijas Universitātē, kā arī papildinājis savas prasmes ar vairākiem starptautiskiem sertifikātiem, nodrošinot visaptverošu izpratni par globālās ekonomikas dinamiku.

Bogdanovam ir vairāk nekā sešu gadu pieredze publiskajā sektorā, tostarp Rīgas investīciju un tūrisma aģentūras izveidē. Strādājis arī Starptautiskajā advokātu asociācijā Amerikā, bet, pirms darba sākšanas ministrijā, Bogdanovs darbojās nekustamā īpašuma konsultāciju kompānijā "Colliers", kur pildīja asociētā direktora pienākumus, koncentrējoties uz nekustamā komercīpašuma investīciju darījumu veicināšanu. 

Bogdanovs arī aktīvi iesaistās divpusējo attiecību un starpkultūru saprašanās veicināšanā, ieņemot amatu Baltijas-Amerikas Brīvības fonda padomē.

Jau ziņots, ka martā "Vienotības" valde par partijas biroja ģenerālsekretāri ir izraudzījusies līdzšinējo finanšu ministra biroja ilggadējo vadītāju Signi Jantoni.