foto: Ieva Leiniša/LETA
"Piedāvāju kādam no Rīgas domes atbraukt šurp..." Soctīklos parāda vietu, kur pēc naktskluba apmeklējuma noslīka Roberts
Ilustratīvs attēls.
Sabiedrība
2024. gada 27. marts, 11:50

"Piedāvāju kādam no Rīgas domes atbraukt šurp..." Soctīklos parāda vietu, kur pēc naktskluba apmeklējuma noslīka Roberts

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Tuvinieki un policija bezvēsts pazudušo 1992. gadā dzimušo Robertu Miksonu meklēja kopš svētdienas rīta. Vīrietis ap pulksten 5 rītā izgāja no naktskluba "Latvijas 1. Rokkafejnīca" Vecrīgā un pazuda bez pēdām. 26. martā viņš tika atrasts miris.

Sākotnējā policijai pieejamā informācija nenorāda, ka būtu izdarīts noziegums.

Par negadījumu tiks ierosināta krimināllieta pēc Krimināllikuma 13. nodaļas, nozīmēta ekspertīze, izmeklēšanas gaitā tiks skaidroti negadījuma apstākļi.

Pēc tam tīmeklī sāka apspriest vīrieša bojāeju. Viens no soctīkla lietotājiem publicējis foto par vietu, kur noslīcis Roberts.

"Es ieteiktu kādam no Rīgas domes vadības aiziet uz vietu, kur noslīcis Roberts, nolikt svecīti un padomāt... Tur viss ir sabrucis, kaut kādi armatūras gali, slīpi betona gabali, priekšā siena, lai no ielas neredzētu... Šādas vietas nedrīkst būt publiski pieejamas!" uzskata soctīkla "X" lietotājs un publicē attiecīgu foto.

Komentāros rakstīts, ka šādas vietas radītas, lai nejauši Daugavā iekritušie varētu izkļūt un bez liekiem šķēršļiem vērsties pēc palīdzības. Savukārt citi norādījuši: ja cilvēks vēlas nokārtot rēķinus ar dzīvi, viņš to darīs jebkurā gadījumā.

Rīgas dome atbildēja, ka šobrīd tajā promenādes posmā notiek remonts un vieta fotogrāfijā tiks atjaunota.