foto: Ekrānšāviņš
Bezvēsts pazudušais Roberts Miksons atrasts bez dzīvības pazīmēm
Roberts Miksons.
112
2024. gada 26. marts, 11:30

Bezvēsts pazudušais Roberts Miksons atrasts bez dzīvības pazīmēm

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Diemžēl bezvēsts prombūtnē bijušais 1992. gadā dzimušais Roberts Miksons šodien, 26. martā, tika izcelts no Daugavas bez dzīvības pazīmēm.

Sākotnējā policijas rīcībā esošā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu. Saistībā ar notikušo tiks uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas, nozīmētas ekspertīzes, un izmeklēšanā tiks skaidroti notikušā apstākļi.

Sākotnēji tika ziņots, ka pēdējo reizi vīrietis redzēts šī gada 24. martā ap pulksten 05.00 naktsklubā "Latvijas 1. Rokkafejnīca" Mārstaļu ielā 2/4, Rīgā. Tomēr vēlāk ziņa tika precizēta, un tajā norādīts, ka "pēdējā informācija par lokāciju liecina, ka viņš ir pārgājis pāri Akmens tiltam pie Nacionālās bibliotēkas, iespējams ceļā uz Ziepniekkalnu.

Miksons bija arī Latvijas regbija izlases un kluba “Livonia” spēlētājs un Latvijas Regbija federācija izsaka visdziļāko līdzjūtību viņa ģimenei, draugiem, komandas biedriem un visiem tuviniekiem. 

Neilgi pirms plkst. 5 rītā Robertu fiksēja novērošanas kameras uz Mūkusalas ielas, tomēr sieva un divi bērni tēva pārnākšanu mājās tā arī nesagaidīja. 

Tāpat Valsts policija aizvadītajā dienā aicināja sabiedrības locekļus atpazīt divus vīriešus, kuri 24.03.2024. pulksten 04.50 (naktī no 23.03.2024. uz 24.03.2024.) šķērsoja Akmens tiltu, un kuriem varētu būt informācija par Roberta Miksona atrašanās vietu. 26. martā video ierakstā redzamās personas tika identificētas, tomēr Valsts policija neatklāj vai viņi amatpersonām snieguši noderīgu informāciju.