foto: Ekrānuzņēmums no TV3 video
Saeimas deputāts Raivis Dzintars izraisījis autoavāriju. "Esmu vainīgs," viņš atzīst
Raivja Dzintara auto šajā avārijā cietis visvairāk.
112
2023. gada 10. jūnijs, 17:27

Saeimas deputāts Raivis Dzintars izraisījis autoavāriju. "Esmu vainīgs," viņš atzīst

Jauns.lv

Tiem, kas piektdien Rīgā dienas vidū šķērsoja Gaisa tiltu virzienā no Juglas uz centra pusi, nācās ceļā pavadīt ilgāku laiku, nekā plānots. Uz tilta saskrējās trīs automašīnas un radīja pamatīgu sastrēgumu, vēstī TV raidījums "Degpunktā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Negadījuma vietā visi autovadītāji ir pārkārtojuši savus transportlīdzekļus tuvāk tilta malai, lai neaizņemtu divas joslas un pēc iespējas mazāk traucētu satiksmi.

Vainīgs ir “Volkswagen” vadītājs, Saeimas deputāts Raivis Dzintars (Nacionālā apvienība), kurš nenoliedz, ka kļūdījies. Viņa spēkrats pārdzīts automašīnu kolonnas priekšā, bet vēl pirms brīža folksvāgens atradās tā sauktā “vilcieniņa” aizmugurē.

“Braucām, droši vien, ka tā distance bija pietiekami tuvu. Priekšējie sabremzējās un ieskrēju aizmugurē. Visu braukšanas stāžu, 25 gadus, nekad līdzīgas situācijas nebija bijušas. Kādreiz pienāk pirmā,” "Degpunktā" žurnālistei notikušo apraksta politiķis.

Dzintara auto arī ir visvairāk apskādētais. Nostrādājuši arī gaisa spilveni. Pārējiem šoferiem zaudējumi nav tik būtiski, lai arī sitiens no aizmugures bijis spēcīgs, atzīst priekšā braucošā auto šoferis. Cilvēki sadursmē nav cietuši.