Sabiedrība
2023. gada 14. maijs, 07:52

Dziedātāja Ieva Sutugova: "Māmiņas ir supercilvēki"

Jauns.lv

Dziedātāja un māmiņa Ieva Sutugova uzsver, ka Mātes dienā noteikti jāsaka paldies visām mammām, jo bez viņām mūsu nebūtu.

Dziedātāja atklāj, ka māmiņdienu svinējusi kopš sevi atceras – zīmējusi kartītes ar puķēm un dāvājusi tās mammai. Kopš bērni piedzimuši arī draudzenēm, Ieva sveic arī viņas. Ieva uzskata, ka šajā dienā noteikti jādāvina ziedi, jo tie taču patīk visām mammām. Viņai šķiet, ka arī mammai pašai jāsvin māmiņdiena, jo, ja nebūtu tā mazā ķipara, viņa nebūtu mamma.

foto: Ekrānuzņēmums
"Mammas fenomens, manuprāt, ir tāda kā supersievietes sajūta, ko īpaši var sajust pēc lielā satikšanās notikuma," sakad dziedātāja un māmiņa Ieva Sutugova.

"Mammas fenomens, manuprāt, ir tāda kā supersievietes sajūta, ko īpaši var sajust pēc lielā satikšanās notikuma. Tad liekas, ka tu esi supercilvēks, ka vari pilnīgi visu, jo tu taču radīji to mazo cilvēciņu!" savās sajūtās dalās Ieva.

“Novēlu visām mammām izturību un, pats svarīgākais, veselību pašai un bērniem. Jāatceras, ka pašai jābūt laimīgai, tad arī mazais būs laimīgs un priecīgs. Tāpēc darīsim sevi un savu mazo ķiparu laimīgu!” visām māmiņām novēl dziedātāja un mamma Ieva Sutugova.