foto: Aculiecinieka foto
FOTO: glābēji un specvienība – kas vakar notika Rīgas centrā?
Glābēji un policija devās palīgā kādam vīrietim, kurš sevi apdraudēja.
Sabiedrība
2023. gada 28. februāris, 14:33

FOTO: glābēji un specvienība – kas vakar notika Rīgas centrā?

Jauns.lv

Aculiecinieki vakardien piefiksēja Valsts policijas (VP) un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pietiekami ilgu rosību Rīgas centrā.

Ap 16:50 Barona ielas 38 tuvumā kādā pie kāda no namiem atradās VP automašīna ar bākugunīm un VUGD transportlīdzeklis ar pacēlāju.

Drīz vien bija redzams, kā ar pacēlāja palīdzību, glābēja pavadīti, nama fasādei tuvojās VP pretterorisma vienības OMEGA vīri. Tika arī mēģināts iekļūt ēkā no jumta.

foto: Aculiecinieka foto
Ar vīrieti tika veiktas pārrunas, kā rezultātā viņš no daudzdzīvokļu mājas palodzes, kur bija pirms tam atradies, piekrita uzkāpt uz VUGD platformas.

"Omega" specvienības darbinieki Sarkandaugavas ielā

Reaģējot uz spridzināšanas draudiem, 18. martā no kādas piecstāvu dzīvojamās ēkas Rīgā, Sarkandaugavā, evakuēti iedzīvotāji. Incidents beidzās bez cietušajiem, un ...

gallery icon

OMEGA mācības Rīgas klusajā centrā

OMEGA mācības Rīgas klusajā centrā

gallery icon

Jauns.lv sazinājās ar VP, kur tika paskaidrots, ka vakardien saņemts izsaukums par to, ka Rīgā, Krišjāņa Barona ielā, kāds vīrietis sevi apdraud.

“Pateicoties VP ciešai sadarbībai ar VUDG un NMPD, situācija tika atrisināta veiksmīgi. Ar vīrieti tika veiktas pārrunas, kā rezultātā viņš no daudzdzīvokļu mājas palodzes, kur bija pirms tam atradies, piekrita uzkāpt uz VUGD platformas,” informēja VP Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska.

VP arī piebilst, ka vīrietis bija uzvedies agresīvi un atradās alkohola reibumā. Pēc notikušā viņš nogādāts ārstniecības iestādē.