112
2023. gada 10. februāris, 14:12

FOTO: smaga avārija pašā Rīgas centrā - BMW vadītājs izraisa sadursmi ar četrām automašīnām

Jauns.lv

Piektdienas pēcpusdienā Rīgas centrā notikusi smaga avārija, kuras rezultātā izveidojušies pamatīgi sastrēgumi, novēroja Jauns.lv.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Valsts policija (VP) portālam Jauns.lv apstiprināja, ka šodien, 10. februārī, ap pulksten 12.20 pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas Rīgā, Brīvības un Ģertrūdes ielu krustojumā automašīna BMW sadūrās ar divām automašīnām - "Škoda" un "Volkswagen".

Pēc avārijas tā pati BMW markas automašīna Brīvības un Lāčplēša ielu krustojumā sadūrās ar vēl divām automašīnām - "Toyota" un "Volvo".

Rīgas centrā notikusi vairāku automašīnu avārija - darbojas mediķi un policija

2023. gada 10. februrārī Rīgas centrā uz Brīvības un Ģertrūdes ielas krustojuma notikusi divu automašīnu sadursme. Notikuma vietā darbojas NMPD ...

gallery icon
13

"Policijas rīcībā esošā sākotnējā informācija liecina, ka BMW vadītājam, iespējams, bijušas veselības problēmas," Jauns.lv pastāstīja Valsts policijas pārstāve.

Abos negadījumos kopā cietušas četras personas - divas no automašīnas BMW, viena no automašīnas "Toyota" un viena no automašīnas "Škoda". Visas cietušās personas ar gūtajām traumām nogādātas medicīnas iestādē.

Šobrīd satiksme konkrētajā ceļa posmā var būt apgrūtināta.

Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Par avārijas brīža aculieciniekiem kļuvuši arī raidījuma "Bez tabu" veidotāji, kuri avārijas brīdī veidojuši sižetu par satiksmes uzlabojumiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās