foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: asiņaina slepkavība Daugavpilī - uz ielas nošauj kriminālo autoritāti
Valsts policija (VP) apstiprina, ka 22. janvāra vakarā Daugavpilī notikusi slepkavība, kuras rezultātā slimnīcā no šautām brūcēm miris kāds vīrietis.
112
2023. gada 24. janvāris, 12:51

VIDEO: asiņaina slepkavība Daugavpilī - uz ielas nošauj kriminālo autoritāti

Jauns.lv

Sociālajos tīklos ir ievietots video, kurā redzams, kā pie uz brauktuves pamestas automašīnas stāv vairākas policijas ekipāžas, un aculiecinieki runā par iepriekš dzirdētiem blīkšķiem. Valsts policija (VP) apstiprina, ka Daugavpilī nedēļu mijā notikusi slepkavība.

Videoklipā, kas ievietots vietnē “TikTok”, redzams, ka pie dzīvojamajām mājām un auto ceļa ir sapulcējušās vairākas policijas automašīnas, kuru bākugunis izgaismo apkārtni.

Fonā kāda sieviete apgalvo, ka iepriekš bijuši dzirdami blīkšķi, un vēršas pie kaimiņiem, vaicājot, vai tie nav redzējuši vairāk no tā, kas iepriekš noticis.

Papildus tam, informatīvais resurss Kompromat.lv, atsaucoties uz saviem avotiem, apgalvo, ka 22. janvāra vakarā Daugavpilī ir noslepkavota kāda “cietuma autoritāte” vārdā Igors Bogdanovičs jeb “Bogdaša”.

Portāls vēsta, ka nošautais braucis baltā “Lexus” markas automašīnā, kad viņam ceļā stājušās divas personas ar mērķi viņu nogalināt.

Jauns.lv vērsās Valsts policijā (VP), lūdzot komentēt izskanējušo informāciju, kā arī pieejamo video.

Neminot personu vārdus, VP Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilga Teivāne-Treinovska apstiprināja, ka 2023. gada 22. janvāra vakarā Daugavpilī ar šautām brūcēm slimnīcā tika nogādāts 1980. gadā dzimis vīrietis, kurš vēlāk no gūtajiem ievainojumiem slimnīcā mira.

“Sākts kriminālprocess un notiek aktīva izmeklēšana, šobrīd izmeklēšanas interesēs plašākus komentārus Valsts policija atturas sniegt,” informē policijā.