Novadu ziņas
2022. gada 7. novembris, 22:45

Traģiskā avārijā Kuldīgas novadā izdzisusi jauna vīrieša dzīvība

Jauns.lv

Pirmdien, 7. novembrī, traģiska avārija notikusi Kuldīgas novadā, Ozolu pagastā. Frontālas sadursmes rezultātā starp “Volvo” markas automašīnu un “Mercedes” kravas transportlīdzekli bojā gājis “Volvo” vadītājs - gados jauns vīrietis, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Brīdī, kad ieradās operatīvie dienesti, vīrieša mirstīgās atliekas jau atradušās ārpus “Volvo” salona – trieciena inercē cilvēks izlidojis cauri automašīnas stiklam.

"Negadījumā bija iesaistīti divi cilvēki. Viens no vieglās automašīnas gāja bojā negadījuma vietā. NMPD konstatēja nāvi. Autovadītājs no kravas mašīnas tika hospitalizēts uz Kuldīgas slimnīcu," skaidro VUGD.

foto: Ekrānuzņēmums

Kamēr operatīvie dienesti strādāja, autoceļš uz vairākām stundām tika slēgts abos virzienos. Viens no kravas automašīnu vadītājiem, kas uzkavējās sastrēgumā, šo ceļa posmu pazīst labi. Šoferis apgalvo, ka brauktuve ir labi pārredzama, un pieļauj iespēju, ka vieglās automašīnas šoferis ir bijis neuzmanīgs, visticamāk, skatoties telefonā.

Traģiskās avārijas iemeslu skaidro policija. Pagaidām vēl nevar spriest, kurš no vadītajiem bija vainīgs. “Mercedes” kravas transportlīdzekļa vadītājs guva vieglas traumas. Vīrietis apmeklēja ārstniecības iestādi, lai veiktu papildu izmeklējumus.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.