Jau otro gadu mīļus vārdus mammām aicina veltīt SMScredit.lv
Dziedātājs Roberto Meloni savus mīļvārdus sūta uz saulaino Itāliju, neaizmirstot pieminēt arī tēti: “Paldies manai mīļajai mammai Gavina, kā arī tētim Agostino, kuri man iemācīja priecāties par to, kas man ir un dalīties priekā ar pārējiem. Grazie mamma!”
Kultūra
2015. gada 8. maijs, 11:24

Jau otro gadu mīļus vārdus mammām aicina veltīt SMScredit.lv

Jauns.lv

Šo svētdien 10.maijā, tieši Mātes dienā, Vērmanes dārzā norisināsies jau par tradīciju kļuvusī akcija - Māmiņdienas mīļvārdu koka veidošana. Savus vēlējumus mammām sūta arī slavenības, aicinot katru no mums svētdien veltīt īpašus mīļvārdus savai mammai.

Ārkārtīgi sirsnīgus vārdus mammai Sandrai velta multimākslinieks Kašers: “Mamm, paldies, ka vienmēr esi man ticējusi, ka esi mani mīlējusi un, ka esi izveidojusi mani par cilvēku, kāds es esmu šobrīd! Tava mīlestība, tavas rūpes un atbalsts ir lielākie manas dzīves stūrakmeņi! Tu man esi vismīļākā, skaistākā, atbalstošākā un vislabākā mamma pasaulē! Man tik ļoti ir paveicies ar tevi! Es mīlu tevi ar visu savu sirdi.”

Tikmēr dziedātājs Roberto Meloni savus mīļvārdus sūta uz saulaino Itāliju, neaizmirstot pieminēt arī tēti: “Paldies manai mīļajai mammai Gavina, kā arī tētim Agostino, kuri man iemācīja priecāties par to, kas man ir un dalīties priekā ar pārējiem. Grazie mamma!”

Ar īpašu atmiņu piesātinātu vēlējumu dalās mūziķis un TV raidījuma vadītājs Andris Kivičs: “Man ir dziesma, kas sākas ar vārdiem - …pirmā nauda no vecākiem par burciņu ar gliemežvākiem… - un tā ir patiesība, tieši tu, Daina, man iemācīji darba rūpību, samaksājot pirmo naudu par gliemežu vākšanu. Tu mani sagatavoji basketbolam, iemācot šīs spēles pamatus, lai es, aizejot uz basketbola skolu, jau daudz ko prastu. Un īpaši atceros, kā tu man parādīji, ka nekad dzīvē nevajag padoties, bet iet uz priekšu, kad 14 gadu vecumā manai basketbola komandai vajadzēja braukt uz turnīru Lietuvā, bet mūsu trenerim nopietnu iemeslu dēļ bija jāpaliek Latvijā. Tad tu, mamm, sapulcē pateici, ka nedrīkst padoties un tu uzņemsies treneres lomu. Tavā vadībā mūsu komanda uzvarēja turnīrā, un es kļuvu par turnīra labāko spēlētāju. Mīļas bučas māmiņdienā, Daina,” vēl Andris Kivičs.

Tikmēr pavisam īsu, bet ļoti sirsnīgu sveicienu mammai Laimai velta dziedātāja un šova “Dejo ar zvaigzni” uzvarētāja Liene Greifāne: “Mammīt, tu esi pati labākā un mīļākā.”

Šī gada īpašais jaunums ir Māmiņdienas virtuālā mīļvārdu koka veidošana. Ikvienam interesentam ir iespēja izveidot unikālu māmiņdienas video apsveikumu mammai. Interneta vietnē www.mamindiena.lv ir jāievada sava kontaktinformācija un vairākas mammas bildes. Tādā veidā dažu sekunžu laikā taps unikālais video.

Māmiņdienas mīļvārdu koka akcijas iniciators ir 4finance zīmols SMScredit.lv. Stāsta 4finance izpilddirektors Toms Jurjevs: “Ikdienā laiks diemžēl paskrien nemanot un reizēm aizmirstam par lietām, kas būtu darāmas ik dienu. Tādēļ ir svarīgi, ka vismaz vienu diena gadā īpašu uzmanību izrādām savām mammām.  Nav iespējams pateikt pietiekami daudz vai lielu “Paldies!” par visu to, kas mūsu labā darīts. Māmiņdienas mīļvārdiņu koks varētu būt Latvijā sirsnīgākais koks. Pagājušā gada piemērs rāda, cik ļoti mīlam un novērtējam savas mammas, tāpēc 4finance vārdā aicinu arī šogad piedalīties Māmiņdienas mīļvārdiņu koka veidošanā, lai no visas sirds pateiktos mammām un veltītu viņām labus vārdus un mīļas domas.”

Aicinām teikt savām mammām mīļus vārdus un iesaistīties Māmiņdienas mīļvārdu koka veidošanā svētdien, Vērmanes dārzā. Jau sākot no plkst. 11.00 līdz 18:00 ģimenes, bērni un ikviens interesents ir gaidīts, lai simboliskajā Māmiņdienas mīļvārdu kokā iekārtu savu apsveikumu un vēlējumu mammai! Šajā kokā būs iespējams iekārt gan mājās pašu veidotus apsveikumus, gan arī uzrakstīt savus īpašos mīļvārdus uz vietas. Bērniem būs pieejamas arī bezmaksas radošās darbnīcas, piepūšamās atrakcijas, kā arī iespēja nofotografēties ar mammu un iegūt izveidoto fotogrāfiju.  

Regīna Zommere / Publicitātes foto