Šogad Māmiņdienas mīļvārdu kokā ievīti vairāk kā 1500 vēlējumi! FOTO
Šī gada īpašais jaunums bija Māmiņdienas virtuālā mīļvārdu koka veidošana.
Sabiedrība
2015. gada 11. maijs, 11:25

Šogad Māmiņdienas mīļvārdu kokā ievīti vairāk kā 1500 vēlējumi! FOTO

Jauns.lv

Šodien, Mātes dienā, Māmiņdienas mīļvārdu kokā savus vēlējumus ievija vairāk kā 1500 sveicēji. Jau par tradīciju kļuvušajā akcijā Vērmanes parkā mīļvārdus savām mammām atstāja arī sabiedrībā zināmi cilvēki, kā slavenā vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa un pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

Simboliskajā Māmiņdienas mīļvārdu kokā tika iestiprināti gan mājās pašu veidoti apsveikumi, gan arī uz vietas veidotās mīļvārdu kartiņas. Bērniem bija pieejamas arī bezmaksas radošās darbnīcas un piepūšamās atrakcijas, un īpašu sajūsmu cilvēkos radīja iespēja nofotografēties ar mammu fotobūdiņā un līdz paņemt izveidoto fotogrāfiju.

Ļoti sirsnīgus vārdus mammai meitenīte Adriāna: “Tu mīļā, mīļā māmiņa par viss vairāk mīlu tevi tu man labu darīji tagad es tev labu daru”, savukārt Laine raksta savai mammai Leldei: “Pasaulē ir tikai viena, kura ir mana viss viss viss u.t.t. pareizākā, mīļākā, zinošākā, izpalīdzīgākā, labākā un gudrākā! Mīlu Tevi!”

Tāpat sirsnīgus sveicienus savām mammām veltīja vairāki mūziķi. Ārkārtīgi sirsnīgus vārdus mammai Sandrai velta multimākslinieks Kašers: “Mamm, paldies, ka vienmēr esi man ticējusi, ka esi mani mīlējusi un, ka esi izveidojusi mani par cilvēku, kāds es esmu šobrīd! Tava mīlestība, tavas rūpes un atbalsts ir lielākie manas dzīves stūrakmeņi! Tu man esi vismīļākā, skaistākā, atbalstošākā un vislabākā mamma pasaulē! Man tik ļoti ir paveicies ar tevi! Es mīlu tevi ar visu savu sirdi.”

Pavisam īsu, bet ļoti sirsnīgu sveicienu mammai Laimai velta dziedātāja un šova “Dejo ar zvaigzni” uzvarētāja Liene Greifāne: “Mammīt, tu esi pati labākā un mīļākā.”

Šī gada īpašais jaunums bija Māmiņdienas virtuālā mīļvārdu koka veidošana. Ikvienam interesentam bija iespēja izveidot unikālu Māmiņdienas video apsveikumu mammai. Interneta vietnē www.mamindiena.lv ievadot sava kontaktinformāciju un vairākas mammas bildes dažu sekunžu laikā tapa unikālais video.

Māmiņdienas mīļvārdu koka akcijas iniciators ir 4finance zīmols SMScredit.lv. 4finance izpilddirektors Toms Jurjevs pasākumā atzina: “Ikdienā laiks diemžēl paskrien nemanot un reizēm aizmirstam par lietām, kas būtu darāmas ik dienu. Tādēļ ir svarīgi, ka vismaz vienu diena gadā īpašu uzmanību izrādām savām mammām.  Nav iespējams pateikt pietiekami daudz vai lielu “Paldies!” par visu to, kas mūsu labā darīts. Māmiņdienas mīļvārdiņu koks varētu būt Latvijā sirsnīgākais koks. Pagājušā gada piemērs rāda, cik ļoti mīlam un novērtējam savas mammas, tāpēc 4finance vārdā aicinu arī šogad piedalīties Māmiņdienas mīļvārdiņu koka veidošanā, lai no visas sirds pateiktos mammām un veltītu viņām labus vārdus un mīļas domas.”

Regīna Zommere / Publicitātes foto