foto: ekrānuzņēmums no video
Apakšbikses kokā un izbijušies kaimiņi; mīlnieku strīds Pļavniekos izvēršas ļoti nekārtīgs
Nekārtība Jukuma Vācieša 10. nama priekšā.
Sabiedrība
2022. gada 24. jūlijs, 14:28

Apakšbikses kokā un izbijušies kaimiņi; mīlnieku strīds Pļavniekos izvēršas ļoti nekārtīgs

Jauns.lv

Kādu sadzīvisku konfliktu Pļavniekos nav izdevies atrisināt pašu iesaistīto starpā, tāpēc attiecību kārtošana turpinājās uz Jukuma Vācieša ielas. Kā stāsta kaimiņi, kliedzieniem sekoja darbības. Vīrietis dāmas drēbes, ieskaitot apakšveļu, vairumā izlidināja ārā pa astotā stāva logu.

Šī attiecību drāma norisinājās 21. jūlijā un kā notikušā liecība ir palikusi vien kokā plīvojoša apakšveļa. Dienas garumā pa astotā stāva logu izlidoja desmitiem apģērba gabalu, apavu, aksesuāru, kas pieder aptuveni 40 gadus vecai sievietei, vēsta “Bez tabu”.

Daudzi Jukuma Vācieša 10. ēkas iedzīvotāji noraudzījās, kā gar viņu logiem lido dažādi priekšmeti. Kā stāsta 4. stāva kaimiņiene, izjūtas neesot bijušas patīkamas: “Spīdēja saule, es gribēju atvērt logu, mierīgi sēdēju un tad pamanīju šīs šausmas. Tur kāds kāvies vai izklaidējies. Kopš jau 30 gadus šeit dzīvoju, kas tāds notiek pirmo reizi. Es skatījos uz balkonu kā tas viss lido man garām. Vēlāk naktī kāds tās visas mantas savācis.”

Domstarpības esot bijušas kāpņu telpā jau agri no rīta – skanēja skaļas balsis un agresīvas frāzes. Mājas iedzīvotāji neko labu par skandalētājiem nevarēja teikt: “Neko viņi nemaksā, visa māja tagad ir parādā, jo viņi nemaksā savus rēķinus.” Sūkstās kāda kaimiņiem.

foto: ekrānuzņēmums no video
Apakšveļa kokā.

Strīda cēloņi kaimiņiem nav skaidri, zināms vien tas, ka astotā stāva dzīvoklī regulāri dzīvo divi vīrieši. Sieviete, kuras drēbes tika izmestas pa logu, tajā dzīvoklī esot bijusi kā īslaicīgs romantisks viesis vienam no dzīvokļa īpašniekiem, stāsta kaimiņi.

Pēc vairākiem kaimiņu zvaniem, notikuma vietā ieradās policija, ko izsauca arī izmesto mantu īpašnieci. Kārtības sargi apskatīja apkārtni, safotografēja nekārtību un aprunājās ar nekārtību cēlājiem, bet pēc tam sieviete savāca savas izmētātās mantas.