Oho... Jānis Bordāns ministru Kasparu Gerhardu publiski nosauc par cūku
Svētdienas incidentu, kad Gerhards uzbraucis gados vecai sievietei, bijušais ministrs Bordāns komentē ar vārdiem, ka viņš ir "NA cūka".
Sabiedrība
2015. gada 8. jūnijs, 20:08

Oho... Jānis Bordāns ministru Kasparu Gerhardu publiski nosauc par cūku

Jauns.lv

Bijušais Tieslietu ministrs Jānis Bordāns pirmdienas vakarā sociālajā tīklā Twitter nespēja valdīt savas dusmas un sašutumu par Vides ministra Kaspara Gerharda Vecrīgā notriekto 70 gadus veco sievieti, kura pēc incidenta tika nogādāta slimnīcā. Bordāns (pārstāv "Jauno Konservatīvo partiju") politiķi nosauca par "Nacionālās apvienības" cūku".

Kā jau Kasjauns.lv šodien vēstīja, ministrs Kaspars Gerhards svētdien Vecrīgā, Pils ielā, ar automašīnu "Volvo" uzbrauca sirmgalvei. Cietusī guva ne pārāk smagas traumas un tika nogādāta slimnīcā. Kā pēcpusdienā informēja ziņu aģentūras, amatpersona incidenta brīdī nebija reibuma stāvoklī. Tomēr vēlāk nāca klajā vairāki jauni fakti par notikušo, proti, pēc visa spriežot, Gerharda kungs ar auto traucies ārā no savas dzīvesvietas, bet ceļu aizšķērsojusi kūtru "personu grupa" - dievkalpojuma apmeklētāji, kas nav gribējuši viņam dot ceļu. Ministrs pat izkāpis no auto, lai "runātu" ar traucējošajiem cilvēkiem, bet mirkli pirms tam uzbraucis sievietei, kurai saspieda vairākus kājas pirkstus. Jāpiebilst, ka gados vecākiem ļaudīm varētu būt visnotaļ grūti ātrā gaitā "pamukt", dodot ceļu mašīnai.

Izrādās, personu grupā bijis arī Jāņa Bordāna 12 gadus vecais dēls ar saviem vecvecākiem. Bordāns publiski paudis, ka Gerhards esot mērķtiecīgi braucis cilvēkiem virsū.

Uz Tāļa Likaiša jautājumu, vai šāds izteikums ir bijušā tieslietu ministra cienīgs, Bordāns argumentē:

Jāpiebilst gan, ka Kaspars Gerhards pēc sievietes traumēšanas palicis uz vietas, atbildot uz policijas jautājumiem, kā arī paudis cerības, ka kundzei paliekošas traumas nebūs.

Kasjauns.lv/Foto: Edijs Pālens/LETA, Evija Trifanova/LETA