Sabiedrība
2022. gada 10. janvāris, 14:34

VIDEO: kā nebraukt ziemā - Ventspilī nofilmēta avārija, kas varēja būt daudz traģiskāka

Jauns.lv

Sociālajos tīklos izplatās video, kurā redzams, kā diennakts tumšajā laikā, traucoties pa piesnigušajām pilsētas ielām, kāda vieglā automašīna lielā ātrumā, gandrīz kūleņojot, ietriecas citā, stāvošā spēkratā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saskaņā ar informāciju, kas pievienota videomateriālam Sadursme.lv “Instagram” kontā, avārija notikusi Ventspilī, 8. janvārī.

Kadros redzams, kā netālu no neregulētas gājēju pārejas stāvošā automobilī ietriecas kontroli zaudējis, teju vai kūleņojošs spēkrats.

Valsts policijā (VP) Jauns.lv informēja, ka negadījums noticis ap pulksten 02.00.

foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Valsts policijā (VP) Jauns.lv informēja, ka negadījums noticis 8. janvārī, ap pulksten 02.00, Ventspilī.

“Tika saņemta informācija, ka Ventspilī, Talsu ielā ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Noskaidrots, ka vīrietis, vadot automašīnu “Volvo”, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu attiecībā pret ceļa segumu un meteoroloģiskajiem apstākļiem, kā rezultātā netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa un uzbrauca stāvēšanai novietotam transportlīdzeklim “KIA” un Talsu ielas ēkas fasādei, to bojājot.

Pēc ceļu satiksmes negadījuma transportlīdzekļa “Volvo” vadītāja izelpā konstatētas 1,87 promiles alkohola,” informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

VP par notikušo ir uzsākti administratīvo pārkāpumu procesi par ceļu satiksmes negadījumu un par alkoholisko dzērienu lietošanu pēc satiksmes negadījuma.

Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu, par alkoholisko dzērienu lietošanu pēc satiksmes negadījuma piemēro naudas sodu no 1200 līdz 2000 eiro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz pieciem gadiem.

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās