foto: LETA
"Positivus" nākamgad mainīs festivāla norises vietu
Festivāls "Positivus" Salacgrīvā.
Kultūra
2021. gada 16. novembris, 09:35

"Positivus" nākamgad mainīs festivāla norises vietu

Jauns.lv / LETA

Populārās mūzikas un mākslas festivāls "Positivus" nākamgad notiks Rīgā, šorīt intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" atklāja galvaspilsētas mērs Mārtiņš Staķis (PP).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Festivāls no Salacgrīvas ar nākamo gadu pārcelsies uz Rīgu. Pasākums 15.jūlijā un 16.jūlijā notiks Lucavsalā, jo festivāla rīkotāji vēlas saglabāt norises vietu pie ūdens.

"Esam neizsakāmi lepni un priecīgi par šo jaunumu, jo tā ir priecīga ziņa visiem Rīgas uzņēmējiem un iedzīvotājiem, jo festivāls rada pozitīvu pienesumu ne tikai emocijām, bet arī Rīgas tēlam Eiropā," sacīja domes priekšsēdētājs, piebilstot, ka, visticamāk, "Positivus" Rīgā notiks arī turpmāk.

"Positivus 2019" apmeklētāji bauda sauli un veldzējas Salacgrīvas pludmalē

gallery icon
77

Kā ziņots, Kinoteātrī "Splendid Palace" šodien plkst.10 notiks preses brokastis, kurā populārās mūzikas un mākslas festivāla "Positivus" rīkotāji un Rīgas dome (RD) informēs par jaunumiem saistībā ar 2022.gada "Positivus" festivālu.

Festivāla "Positivus" pirmsākumi meklējami 2007.gadā, tam katru gadu līdz 2019.gadam norisinoties Salacgrīvā. Pērn un šogad festivāls nenotika pandēmijas dēļ.

"Positivus" telšu pilsētiņā ierodas pirmie apmeklētāji

gallery icon
79