foto: LETA
"Infantila sabiedrība, infantila nācija" publicists Zanders skarbi par to, kas notiek Latvijā
Žurnālists Māris Zanders.
Sabiedrība
2021. gada 1. novembris, 12:43

"Infantila sabiedrība, infantila nācija" publicists Zanders skarbi par to, kas notiek Latvijā

Jauns.lv

Attieksme pret vakcināciju parādīja, ka latviešu sabiedrība ir nenobriedusi un ka daudzi netic valdībai pat tad, kad tā saka saprātīgas lietas, Latvijas Radio 4 raidījumā "Atvērtais jautājums" sacīja publicists Māris Zanders.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Par kādu sabiedrību mēs te varam runāt? Ir grupas, kuras cita citu nesaprot. Bet šajā nebeidzamajā sarunā par neuzticību valdībai ļoti nepatīk tas, ka visu vasaru visi spļāva, kad viņiem stāstīja, ka jāvakcinējas, visu laiku pilināja viens otram uz smadzenēm, ka valdība visu dara nepareizi.

Un mēs atbraucām uz turieni, uz kurieni atbraucām. Un tagad pie visa ir vainīga valdība. Malači! Infantila sabiedrība, infantila nācija - lūk, ko varu pateikt," šādi Māris Zanders atbildēja uz raidījuma vadītāja repliku par neuzticību valdībai.

"Var neuzticēties valdībai, Dievs ar viņiem. Bet vairāk nekā gadu mediķi, zinātnieki stāstīja katru dienu no rīta līdz vakaram... Mēs neuzticamies (ne valdībai), ne zinātniekiem, ne mediķiem. Bet kam mēs uzticamies?" retoriski vaicāja Zanders.