Sabiedrība
2021. gada 13. augusts, 22:30

Nedrošs manevrs beidzas starp divām fūrēm

Degpunktā, TV3

Sastrēgumu uz A7 autoceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža piektdien, 13. augustā, radīja avārija pie Krustkalniem. Vēlāk satiksme tika novirzīta pa Apiņu ielu, lai pavisam nenobloķētu pārējo spēkratu kustību.

Kā vēsta raidījums "Degpunktā", kādas sievietes nedrošs manevrs iespieda viņas "BMW" spēkratu starp divām smagajām automašīnām.

"BMW" autovadītāja gribēja šķērsot divas joslas, lai ieņemtu kreiso malējo, jo viņai bija nepieciešams apgriezties braukšanai pretējā virzienā. Diemžēl pirms pārkārtošanās viņa nepārliecinājās par drošu manevru.

"Es braucu, dzirdu sitiens. Skatos spogulī - "BMW" un "Scania". Viņa neieraudzīja, kā tas brauc pa kreiso pusi. Mašīnas sadurās, otra kravas automašīna atsvieda "BMW" arī uz mani. Un viss," par notikušo stāsta smagā spēkrata vadītājs.

Arī otrs kravas automašīnas vadītājs norāda, ka sieviete nav pārliecinājusies par drošu manevru. "Viņa uzreiz no pagrieziena izbrauca šeit. Blakus bija sastrēgums, bet šeit brīva josla. Es braucu pa brīvo," par notikušo stāsta "Scania" vadītājs, vienlaikus piebilstot, ka sievietes seja pēc avārijas bijusi asinīs.

Sievietei no automašīnas palīdzēja izkļūt ugunsdzēsēji glābēji, savukārt mediķi viņu stabilā stāvoklī, ar salīdzinoši vieglām traumām nogādāja tuvākajā medicīnas iestādē.

Abi kravas auto šoferi no mediķu palīdzības atteicās.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.