foto: liepajniekiem.lv
Policija turpina skaidrot Liepājas tramvaja vadītāja slepkavības motīvus; tiesa lems par piemērojamo drošības līdzekli
59 gadus vecais tramvaja vadītājs ceturtdien Liepājā darba laikā tika sadurts kaklā un no gūtajām traumām slimnīcā mira.
Sabiedrība
2021. gada 2. aprīlis, 12:25

Policija turpina skaidrot Liepājas tramvaja vadītāja slepkavības motīvus; tiesa lems par piemērojamo drošības līdzekli

Jauns.lv / LETA

Tiesa šodien plkst.15 lems, vai Liepājā par tramvaja vadītāja nogalināšanu aizturētajam vīrietim piemērot drošības līdzekli apcietinājumu, informēja Valsts policijā (VP).

Pēc VP paustā, policija turpina skaidrot notikušā motīvus, taču pašreizējā informācija liecina, ka uzbrukums tramvaja vadītājam nebija iepriekš plānots. Zināms, ka 1959.gadā dzimušais vīrietis ir iepriekš sodīts par svešas kredītkartes nelikumīgu izmantošanu.

Liepajniekiem.lv rīcībā esošās informācija liecina, ka vīrietis, kurš uzbruka tramvaja vadītājam, ir bijušais Valsts policijas darbinieks. Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska portālam norādīja, ka aizturētā persona pēdējos gados policijā nav strādājusi.

Ceturtdien Liepājā aizdomās par tramvaja vadītāja nogalināšanu aizturētais vīrietis bijis alkohola reibumā. Aizturētajam izelpā konstatētas 1,9 promiles alkohola.

59 gadus vecais tramvaja vadītājs ceturtdien Liepājā darba laikā tika sadurts kaklā un no gūtajām traumām slimnīcā mira. Iespējamais uzbrucējs neilgi pēc uzbrukuma aizturēts.

Tramvajā bija videonovērošanas ierīces un patlaban uzņēmums Valsts policijai (VP) nodod visus videoierakstus, lai saprastu negadījuma apstākļus.