foto: Ivars Soikāns/LETA
Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos gājuši bojā trīs cilvēki
Latvijā aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos gājuši bojā trīs cilvēki.
112
2021. gada 15. marts, 10:44

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos gājuši bojā trīs cilvēki

Jauns.lv / LETA

Latvijā aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos gājuši bojā trīs cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Aizvadītajā naktī glābēji saņēma izsaukumu Olaines novadā, kur ugunsgrēks bija izcēlies dārza mājās. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg divas dārza mājas kopumā 40 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks, bet viens cilvēks no ēkas bija evakuējies saviem spēkiem.

Svētdienas vakarā VUGD steidzās uz izsaukumu Daugavpilī, kur piecstāvu dzīvojamās mājas trešajā stāvā dega gāzes plīts un loga palodze viena kvadrātmetra platībā. Ugunsnelaimē gāja bojā viens cilvēks, bet vēl viens cilvēks bija cietis un tika nodots mediķiem. Ugunsgrēks tika likvidēts pirms VUGD ierašanās.

Svētdienas rītā tika saņemts izsaukums Krāslavas novadā, kur dega vienstāva dzīvojamā māja 120 kvadrātmetru platībā. Ugunsnelaimē gāja bojā viens cilvēks. Pēc vairākām stundām šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Tāpat svētdienas vakarā tika saņemts izsaukums Jelgavā, kur trīsstāvu dzīvojamās ēkas trešajā stāvā dega sadzīves mantas 20 kvadrātmetru platībā. No piedūmotās ēkas izglābti divi cilvēki, no kuriem viens bija cietis un nodots mediķiem, bet pieci cilvēki no ēkas bija evakuējušies saviem spēkiem.

Tēmas