Baloni, bantes un gladiolas: Rīgas skolās svin Zinību dienu. FOTO
Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā mācās gandrīz 1000 bērnu.
Tava izglītība

Baloni, bantes un gladiolas: Rīgas skolās svin Zinību dienu. FOTO

Jauns.lv

Šodien Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC), priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (GKR) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane piedalījās trīs izglītības iestāžu Zinību dienas svinībās, apmeklējot Rīgas Centra humanitāro vidusskolu, Rīgas 31.vidusskolu un Rīgas Rīnūžu vidusskolu.

Baloni, bantes un gladiolas: Rīgas skolās svin Zin...

Svinīgajos pasākumos piedalījās arī Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis un Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs.

Svinīgais Zinības dienas pasākums plkst.9 notika Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā, kurā mācās gandrīz 1000 bērnu. Jauno mācību gadu skola sāks bez otrās maiņas, jo Rīgas Centra humanitārā vidusskola ir ieguvusi jaunas, izremontētas telpas K.Barona ielā 116, kurās mācīsies 1.un 2.klases skolēni.

Plkst.10.15 Zinību dienu iezvanīja Rīgas 31.vidusskolā, kur piedzīvota pozitīva audzēkņu skaita dinamika. Šajā skolā jaunais mācību gads sāksies ar pārmaiņām, jo ir labiekārtota skolas apkārtnes teritorija un skola ir ieguvusi jaunu stadionu ar dažāda veida fizisko aktivitāšu laukumiem. Turpmāk šeit notiks ne tikai sporta stundas un sporta pulciņu nodarbības, bet laukumi būs pieejami visiem Vecmīlgrāvja iedzīvotājiem dažāda veida sportiskām aktivitātēm.

Rīgas domes vadība plkst.11.15 kopā ar skolas audzēkņiem un viņu vecākiem iezvanīja 1.septembri arī Rīgas Rīnūžu vidusskolā.

Zinību dienas svinības Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā

Zinību dienas svinības Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā

Zinību dienas svinības Rīgas Rīnūžu vidusskolā

Rīgas domes vadība klātienē Zinību dienā sveic trīs skolas

LETA / Foto:  Evija Trifanova, Ieva Čīka/LETA / Rīgas domes publicitātes foto