foto: Facebook/ Superbingo
"Šoks patiešām liels" - "Superbingo" dzīvokli laimē lauksaimnieks no Kuldīgas
Sabiedrība
2020. gada 30. novembris, 15:38

"Šoks patiešām liels" - "Superbingo" dzīvokli laimē lauksaimnieks no Kuldīgas

Jauns.lv

Ar attālināti notiekošu izlozi noslēgusies šī gada intriģējošākā VAS "Latvijas Loto" papildspēle, kurā galvenais laimests bija trīs istabu dzīvoklis jaunajā projektā "Merks Gaiļezera nami". Pie laimesta ticis 52 gadus vecais Kuldīgas novada iedzīvotājs Gundars Eida.

Fināla izlozē viņš trešais pēc kārtas izdarīja savu gājienu, izvēloties trešo aizklāto spēles laukumu, kas izrādījās laimīgā dzīvokļa simbols. Tādējādi pārējie 10 fināla dalībnieki laimēja 3000 eiro katrs.

“Šoks patiešām liels,” Gundars Eida atzīstas nepilnu diennakti pēc izlozes, “tagad tikai sākšu kārtot visas formalitātes, bet galvā ļoti daudz domu – galu galā dzīve var mainīties par 180 grādiem. Bērni saka, ka jāiet dzīvot uz Rīgu, bet, atklāti sakot, tas vēl nav izlemts. Viss ir kārtīgi jāapdomā.”

Šādas pārmaiņas Gundaram Eidam patiešām mainītu visu dzīvi, jo patlaban viņš Kuldīgas novadā strādā lauksaimniecībā, brauc ar traktoru un kombainu. Tiesa, pirms fināla izlozes, vaicāts, kāpēc viņam vajadzētu dzīvokli Rīgā, Eidas kungs atzina, ka vēlētos izbaudīt Rīgas kultūras dzīvi.

“Es savu dzīvi dzīvoju labi. Īstā veiksme ir tas, ka bērni lieli, darbs ir – viss kārtībā. Tagad vēl labiekārtots dzīvoklis Rīgā – jā, varu sevi uzskatīt par veiksmīgu cilvēku,” saka Gundars.

“Mēs esam ļoti gandarīti gan par šo izlozi, kas notika attālināti, gan par sadarbību ar uzņēmumu "Merks" un "DECCO CENTRS" kvartālu, ar kuriem kopā šis grandiozais laimests kļuva iespējams,” saka VAS "Latvijas Loto" Mārketinga direktore Aiga Roziņa.

“SuperBingo TV šovā dzīvokli izlozējām pirmo reizi. Gundars Eida tajā varēs ievākties kaut vai uzreiz pēc dzīvokļa atslēgu saņemšanas. Dzīvoklis ir pilnībā iekārtots, padomāts ir par visu – arī par to, lai laimestā būtu iekļauti visi ar dzīvokļa pārņemšanu saistītie izdevumi, tai skaitā par reģistrēšanu zemesgrāmatā.”

Tas ir ievērojamākais pēdējo gadu "SuperBingo laimests". Kopējā galvenā laimesta vērtība ir 194 227 eiro.