112
2020. gada 22. novembris, 11:39

Covid-19 Latvijā: no pirmdienas attālināti mācīsies visi Ainažu pamatskolas skolēni

LETA

Ar Covid-19 saslimstot trīs Krišjāņa Valdemāra Ainažu pamatskolas skolotājiem, no pirmdienas, 23.novembra, attālināti mācīsies visi šīs skolas skolēni, stāstīja Salacgrīvas novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs (LRA).

foto: Sergei Karpukhin/TASS

Piektdien 200 novada iedzīvotājiem brīvprātīgi bija iespēja veikt Covid-19 siekalu testu Ainažos, Korģenē, Liepupē un Salacgrīvā. "Cilvēki bija apzinīgi un ieinteresēti veikt testus, kā rezultātā ir atklāti 32 jauni saslimšanas gadījumi. Rīt iedzīvotāju testēšana turpināsies. Tiks testēti arī novada lielākā uzņēmuma AS "Brīvais vilnis" darbinieki," sacīja pašvaldības vadītājs.

Latvijā otro reizi pandēmijas laikā izsludina ārkārtējo situāciju

Ņemot vērā epidemiologu izvērtējumu par pieaugošiem Covid-19 izplatības riskiem, uz četrām nedēļām Latvijā aizliegta izklaides pakalpojumu sniegšana bāros, naktsklubos, diskotēkās, ...

gallery icon
25

Viņš uzskata, ka patlaban novadā nav vienas konkrētas vietas, kuru varētu dēvēt par infekcijas perēkli. Infekcija ir izplatījusies visā novadā.

Pirmdien pašvaldībā tiks precizēti un analizēti dati par visām izglītības iestādēm. Līdz šim bijusi informācija tikai par saslimšanas gadījumiem Krišjāņa Valdemāra Ainažu pamatskolā, kamēr pārējās iestādēs saslimšanas gadījumu neesot. Arī pašvaldības iestādēs, kur gan darbinieki iespēju robežās strādā attālināti, ar Covid-19 saslimušo neesot, teica Straubergs.

No pirmā šoka un apturētas dzīves pavasarī līdz drūmajam rudenim: koronavīruss Latvijā

Pirmā preses konference par Covid-19 izplatību Latvijā notika 2020. gada februārī. Drīz pēc tam valstī tika izsludināta ārkārtējā situācija un ...

gallery icon
152

Kā vēstīts, straujš saslimušo skaita pieaugums reģistrēts Salacgrīvas novadā, kur piektdien atklāti 32 jauni saslimušie jeb vairāk nekā puse no pēdējās 14 dienās reģistrētajiem 53 inficētajiem.