Sabiedrība
2020. gada 23. oktobris, 22:27

Aizturot narkotisko vielu apreibinātas personas, atklājas, ka viens slēpj amfetamīna krājumus apakšbiksēs

Jauns.lv

Reģionālās pašvaldības policijas darbiniekiem uz autoceļa A7, netālu no pagrieziena uz Baložiem, aizturot divus aizdomīgus vīriešus, atklājies, ka viņi nodarbojušies ar narkotisko vielu tirdzniecību, turklāt aiz viena no aizturētā apakšbiksēm atrasts maisiņš ar vairākiem gramiem amfetamīna, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Patrulējot uz autoceļa, inspektori pamanījuši divus aizdomīgus tipiņus, kuru izskats un izturēšanās likusi domāt, ka abi varētu būt policijas pastāvīgie klienti, tādēļ piestājuši ar kungiem aprunāties.

Kamēr viens no vīriešiem centies ”samīļot” patruļauto motora pārsegu, likuma sargs pārbaudījis abu personas datus un noskaidrojies, ka vīrieši, tik tiešām, ne pirmo reizi nonāk policijas redzeslokā. Turklāt, viens no uzrunātajiem, tikai pavisam nesen atbrīvots no cietuma.

"Veicām šo vīriešu mantu apskati. Uzreiz atklājās diezgan interesantas detaļas, jo atradām gan šļirces, gan arī vairākus telefonus, kuru izcelsmi vīrieši paskaidrot nevarēja. Tāpat arī guvām apliecinājumu, ka personas nodarbojas ar narkotisko vielu tirdzniecību. Vēlāk, turpinot šo vīriešu detalizētu apskati, aiz apakšbiksēm darbinieki atrada maisiņu ar diezgan lielu narkotisko vielu saturu," stāsta Reģionālās pašvaldības polcijas priekšnieks Māris Bomiņš. 

Protams, ka pēc šāda atklājuma abi nogādāti tuvākajā Valsts policijas iecirknī, kur uzsākta krimināllieta un aizdomīgais pulverītis nodots ekspertu rokās, kas noskaidrojuši, ka maisiņā atrodas vairāki grami amfetamīna. Un kā izrādās, ar šādu ”narkotiku kravu” pilnīgi pietiek, lai uz kādu laiku nonāktu “valsts maizē”.

Ņemot vērā šo atradumu un abu kriminālo pagātni, tiesa aizturētajiem kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu.