foto: LETA
Madonas novada domes darbiniekam konstatēts Covid-19
Sabiedrība
2020. gada 21. oktobris, 20:45

Madonas novada domes darbiniekam konstatēts Covid-19

Jauns.lv / LETA

Kādam Madonas novada pašvaldības administrācijas darbiniekam konstatēts Covid-19, tādēļ administrācija pāries attālinātā darba režīmā, sociālās saziņas vietnē "Facebook" paziņojis Madonas novada domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs (ZZS).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Par nožēlu jāziņo, ka vienam no domes darbiniekiem šodien konstatēts pozitīvs Covid-19 testa rezultāts. Situācija tiek kontrolēta - tiks veiktas masveida pārbaudes, kā arī norisināsies piesardzības un pašizolācijas pasākumi," raksta Lungevičs.

Viņš norāda, ka neviens cilvēks nav pasargāts, tādēļ aicina atbildīgi izturēties pret valstī noteiktajiem piesardzības pasākumiem, kas ļautu nodrošināt, ka vīrusa izplatība tiks izsekota un ierobežota.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā atklāti 188 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, kas ir atkārtots vienas dienas laikā reģistrēto saslimušo skaita rekords, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

188 saslimšanas gadījumi ar Covid-19 tika fiksēti arī 16.oktobrī.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 5312 Covid-19 izmeklējumi, kas ir otrs lielākais veikto testu skaits vienā dienā. 16.oktobrī tika veikti 5332 testi.