112
2020. gada 20. septembris, 09:07

Krieķis: šonakt miris Rebenoks

Jauns.lv

Šonakt miris advokāts Pāvels Rebenoks, sociālajos tīklos ziņo viņa kolēģis un draugs jurists Mārtiņš Krieķis. Krieķis vēstī, ka Rebenoks ir nogalināts, un arī izsludinājis 20 000 eiro atlīdzību par slepkavu atrašanu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bijušais ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro (KPV LV), kuram Rebenoks iepriekš bijis ārštata padomnieks, aģentūrai LETA apstiprinājis, ka saskaņā ar viņam zināmo informāciju Rebenoks šonakt gājis bojā.

Nogalinātā advokāta Pāvela Rebenoka dzīvesvieta Langstiņos

gallery icon
6

Pāvels Rebenoks dzimis 1980. gada 4. augustā. Pēc LETA arhīvā atrodamās informācijas, viņš beidzis Latvijas Jūras akadēmiju kuģu vadīšanas specialitātē, kā arī Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti. Strādājis uz Latvijas kuģniecības kuģiem, 2003. gadā bijis Ministru prezidenta E.Repšes ārštata padomnieks jūrniecības un ostu jautājumos, tad iecelts par finanšu ministra padomnieku Ventspils ostas jautājumos, tad Ministru kabinets apstiprinājis Rebenoku Ventspils ostas valdē kā Finanšu ministrijas pārstāvi un pēc dažiem mēnešiem 2004. gada martā no šā amata atcēlis.

No partijas "Jaunais laiks" saraksta 2005. gadā Rebenoks kandidējis Rīgas domes vēlēšanās , 2006. gadā - 9. Saeimas vēlēšanās. 2005. gadā divus mēnešus bijis AS "RĪGAS JŪRAS LĪNIJA" padomes priekšsēdētāja vietnieks.

No 2018. gada septembra līdz 2019. gada aprīlim bijis AS "Olainfarm" padomes priekšsēdētājs. 2019. gada februārī kļuvis par Rīgas brīvostas pārvaldes valdes locekli. No 2019. gada jūnija līdz 2019. gada jūlijam bijis AS "Latvenergo"padomes priekšsēdētājs.

2020. gada februārī ievēlēts par Rīgas brīvostas pārvaldes valdes priekšsēdētāja vietnieku, bet tā paša gada aprīlī paziņojis, ka pamet darbu Rīgas brīvostas valdē, tādējādi saglabājot savu advokāta statusu.

Bijis Latvijas Sociāldemokrātiskās partijas biedrs. 2003. gada decembrī ievēlēts par partijas "Jaunais laiks" Rīgas nodaļas valdes locekli, no 2018. gada novembra - nodibinājuma "Valērija Maligina fonds" valdes loceklis.

Pēc 2020. gada februārī sniegtās informācijas, Rebenoks ir līdzīpašnieks SIA "Frančeska VET" (16.71%) un SIA "Verdorff" (50%).

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās