Rātsnamā atklās Ukraiņu fotomākslinieka izstādi
Runā Rīga

Rātsnamā atklās Ukraiņu fotomākslinieka izstādi

Jauns.lv

Piektdien, 2.oktobrī, plkst.9.30 Rātsnamā atklās Ukrainas fotomākslinieka Vasīlija Piļipuka (Василий Пилипюк) izstādi „Ukraina – mans brīnums”. To atklās Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane un Ukrainas vēstnieks Latvijā Jevgēnijs Perebinis (Евгений Перебийнис). Fotogrāfijās būs apskatāmi Ļvovas un Ļvovas rajona, Kijevas, Odesas un Čerņigovšinas tūrisma objekti.

Rātsnamā atklās Ukraiņu fotomākslinieka izstādi...

Vasīlijs Piļipuks ir starptautiski atzīts foto mākslinieks un fotoizstāžu dalībnieks, Ļvovas nacionālās akadēmijas profesors, Ukrainas nacionālās prēmijas laureāts.

Izstāde Rātsnama 1.stāva vestibilā būs apskatāma līdz 15.oktobrim.

2.oktobrī Rātsnamā no plkst.10.00 līdz plkst.14.00 notiks Latvijas un Ukrainas tūrisma nozares pārstāvju seminārs, kurā paredzētas prezentācijas par Rīgas un vairāku Ukrainas pilsētu tūrisma aktuālākajiem attīstības jautājumiem un jaunumiem. Seminārā piedalīsies speciālisti no „Live Riga”, Ļvovas tūrisma alianses, Odesas tūrisma firmu, Ukrainas Medicīnas Tūrisma asociācijas pārstāvji, kā arī Kijevas pilsētas valsts administrācijas tūrisma speciālisti.

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Publicitātes foto