foto: Aculiecinieka foto
“Liels blieziens, applūdusi grīda!” Zināms, kas otrdienas vakarā notika tirdzniecības centrā “Spice Home”
Drošības sistēmu pārbaudes laikā ticis bojāts ūdens padeves mezgls.
Sabiedrība
2020. gada 3. jūlijs, 04:35

“Liels blieziens, applūdusi grīda!” Zināms, kas otrdienas vakarā notika tirdzniecības centrā “Spice Home”

Jauns.lv

Vairāki aculiecinieki ziņo, ka pagājušās otrdienas vakarā, tirdzniecības centrā “Spice Home” nograndis pamatīgs sprādziens, pēc kā vēlāk pirmajā stāvā pie ieejas tecējis ūdens.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā Jauns.lv pastāstīja kāda aculieciniece, pagājušajā otrdienā, 30. jūnijā, ap pulksten 21.20 “Spice Home” otrajā stāvā atskanējis pamatīgs blīkšķis.

“Blieziens bija tik spēcīgs, ka veikaliem iekštelpās no vitrīnu stikla sienām visas reklāmas nokrita. Gaitenis uzreiz viss pilns ar ūdeni. Tie daži cilvēki – darbinieki, kuri bija aizkavējušies un gāja prom no veikala, ne pa jokam pārbijās,” raksta kundze.

Iesūtītajās fotogrāfijās redzams, ka tirdzniecības centra pirmā stāva ieejas teritorija ir manāmi applūdusi ar ūdeni.

Pārbaudes laikā bojāts ūdens padeves mezgls

Jauns.lv sazinājās ar tirdzniecības centra “Spice” pārstāvjiem, lai noskaidrotu, vai sievietes aprakstītais incidents patiešām noticis un uztverams kā kaut kas nopietns.

“30. jūnijā, “Spice Home”, pēc darba laika beigām, norisinājās regulārā ugunsdrošības sistēmu pārbaude. Tās laikā, pārbaudot sistēmu ar paaugstinātu spiedienu, vienā no ūdens padeves mezgliem izveidojās bojājums. Sistēma tika pārslēgta uz rezerves ūdens pievadu, lai varētu novērst radušos bojājumus. Šādas pārbaudes notiek ārpus tirdzniecības centra darba laika, lai neradītu draudus klientiem un darbiniekiem,” notikušo skaidroja “Spice” tehniskais direktors Artis Teibe.