Rīgas "Dinamo" kļuvis par pirmo KHL klubu, kuram ir savs TV kanāls
Ar jaunā TV kanāla starpniecību, hokeja fani varēs vēl tuvāk iepazīt savu iecienīto komandu – ekskluzīvi sižeti par komandas ikdienu, intervijas un personīgas sarunas ar spēlētājiem un treneriem.
Kultūra
2015. gada 29. oktobris, 14:07

Rīgas "Dinamo" kļuvis par pirmo KHL klubu, kuram ir savs TV kanāls

Jauns.lv

Rīgas "Dinamo" hokeja komandai sadarbībā ar "Lattelecom" TV būs savs televīzijas kanāls - "360 TV Dinamo Rīga", kurā būs pieejama visplašākā informācija par hokeja klubu, informē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība.

Kanāls savu darbību sāks ceturtdien, Rīgas "Dinamo" kļūstot par pirmo KHL klubu ar savu televīzijas kanālu.

Ar jaunā TV kanāla starpniecību, hokeja fani varēs vēl tuvāk iepazīt savu iecienīto komandu – ekskluzīvi sižeti par komandas ikdienu, intervijas un personīgas sarunas ar spēlētājiem un treneriem. Vēsturiski nozīmīgāko spēļu apskati, kurus no šī brīža skata punkta komentēs pieredzējušais sporta komentētājs Anatolijs Kreipāns, kā arī tiešraides no mājas spēlēm "Arēnā Rīga" – pieslēgšanās "360TV Dinamo Rīga" studijai, kuru vadīs Armands Simsons un pēcspēļu intervijas ar spēlētājiem, kā arī abu komandu viedokļi no preses konferencēm.

Kanāls "360TV Dinamo Rīga" tapis "Lattelecom" un hokeja kluba "Dinamo Rīga" sadarbības ietvaros, un tas ir pieejams "Lattelecom" Interaktīvās un interneta televīzijas skatītājiem, tādejādi ērti skatāms ne tikai klasiski televizorā, bet arī planšetdatorā un viedtālrunī, visā Latvijā, kur vien ir pieejams internets.

"Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis norādīja, ka klubs vienmēr ir centies iepriecināt komandas līdzjutējus, ieviešot dažādus jauninājumus. "Esam ļoti gandarīti, ka viens no vadošajiem Latvijas uzņēmumiem "Lattelecom" piedāvāja veidot jaunu televīzijas kanālu - "360TV Dinamo Rīga", ar unikālu saturu par mūsu komandu. Ņemot vērā tās inovatīvās tehnoloģijas, ko pēdējo gadu laikā Latvijā ir ieviesis "Lattelecom", arī jaunais televīzijas kanāls būs kaut kas ļoti inovatīvs un atšķirīgs no tā, kas ir bijis iepriekš, taču tajā pašā laikā arī interesants un aizraujošs," uzskata Savickis.

Savukārt "Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis piebilda, ka "Lattelecom" kļūstot par televīzijas satura veidotāju, seko līdzi skatītāju vajadzībām – veidojot to interesēm atbilstošus TV kanālus. "Hokejs vēsturiski ir viens no skatītākajiem sporta veidiem Latvijā, aizraujot lielu skaitu līdzjutēju. Īstie fani, ne tikai ierodas uz savas komandas spēlēm, bet seko līdzi teju visām komandas aktivitātēm, tāpēc "360TV Dinamo Rīga" skatītājiem piedāvās daudz vairāk – būt ar komandu katru dienu, iepazīstot spēlētājus arī ārpus spēles laukuma. Turklāt jaunā televīzija ir ērti skatāma ne tikai mājās, bet arī mobilajās ierīcēs, esot ceļā, piemēram, sabiedriskajā transportā", skaidro Gulbis.

Rīgas "Dinamo" KHL spēlē astoto sezonu, šajā laikā kļūstot par vienu no populārākajām sporta komandām valstī.

Spēles komentēšanā varēs iesaistīties arī līdzjutēji, izmantojot tēmturi #dinamoriga vai #360TV, ieraksti no mikroblogošanas vietnes "Twitter" būs redzami TV ekrānā. Savukārt, raidījumu ciklā Lielā intervija, kā pirmos, fani tuvāk varēs iepazīt kluba vadītāju Savicki, vienu no hokeja kluba nozīmīgākajiem, bet uz laukuma mazāk redzamajiem spēlētājiem – komandas ārstu Āri Aivaru, kā arī aizsargu Krišjāni Rēdlihu.

Visiem līdzjutējiem, kuri ceturtdien ieradīsies uz spēli pret Jekaterinburgas "Avtomobilist", "Arēnas Rīga" vestibilā būs iespēja piedalīties jaunā kanāla tapšanā, ierakstot video sveicienus komandai.

BNS/Foto: Edijs Pālens/LETA