foto: LETA
Uz ārkārtējās situācijas laiku svētdienās atcels vilciena reisu Līvāni-Rīga
Pasažieru vilciens.
Sabiedrība
2020. gada 9. aprīlis, 13:49

Uz ārkārtējās situācijas laiku svētdienās atcels vilciena reisu Līvāni-Rīga

Jauns.lv / LETA

Saistībā ar valstī noteiktās ārkārtējās situācijas pagarināšanu no nākamās nedēļas svētdienās tiks atcelts arī vilciens Nr.809 Līvāni-Rīga, informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāve Agnese Līcīte.

Saistībā ar valstī noteiktās ārkārtējās situācijas pagarināšanu no trešdienas, 15.aprīļa, līdz 12.maijam joprojām būs atcelti 16 "Pasažieru vilciens" reisi Dubultu, Carnikavas, Ogres/Lielvārdes un Jelgavas maršrutos darba dienās. Papildus tiks atcelts arī vilciens, kas svētdienās plkst.15.57 izbrauc no Līvāniem uz Rīgu.

Vienlaikus, lai nodrošinātu pasažieriem pietiekamu distancēšanās iespēju brauciena laikā, nākamais vilciens maršrutā Daugavpils-Rīga ar atiešanas laiku no Līvāniem plkst.18.42 tiks norīkots garākā sastāvā ar lielāku sēdvietu skaitu.

Tādējādi uz ārkārtējās situācijas laiku ir atcelti kopumā 17 vilcienu reisi. 

Pārējie vilcieni turpinās kursēt pēc spēkā esošā vilcienu kustības saraksta, un līdz ārkārtējas situācijas beigām vilcienu kustības sarakstā nav plānots iekļaut papildreisus, kā tas ir darīts citus gadus, iestājoties pavasarim un pieaugot pasažieru skaitam.

Tāpat saistībā ar ārkārtējās situācijas pagarināšanu vilcieni Rīga-Valga-Rīga turpinās kursēt maršrutā Rīga-Lugaži-Rīga.