foto: LETA
Ārkārtas situācijā ierobežots azartspēļu vietu darba laiks
Sabiedrība
2020. gada 18. marts, 10:22

Ārkārtas situācijā ierobežots azartspēļu vietu darba laiks

Jauns.lv

Ievērojot Latvijā izsludināto ārkārtas stāvokli un ar Ministru kabineta rīkojumu noteiktos papildu ierobežojumus izklaides vietu darbībai, Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija uzdevusi ievērot azartspēļu vietu darba laiku no plkst. 08.00 līdz 23.00, vienlaikus pieļaujot ne vairāk kā 50 klientu apkalpošanu.

Minētie ierobežojumi noteikti līdz turpmākiem Ministru kabineta rīkojumiem, bet to neievērošanas gadījumā tiks lemts par azartspēļu pakalpojumu sniedzēju licences anulēšanu.

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus un drošības pasākumus, Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija līdz 14. aprīlim ir pārtraukusi apmeklētāju pieņemšanu klātienē. Visus inspekcijas pakalpojumus šajā laika periodā var saņemt elektroniski, izmantojot portālu Latvija.lv, kā arī zvanot uz tālruni 67504955 vai uzdodot savu jautājumu rakstiski: pasts@iaui.gov.lv.

Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija ir Finanšu ministrijas pārraudzībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kuras uzdevums ir realizēt valsts politiku azartspēļu un izložu organizēšanā un nodrošināt izložu un azartspēļu organizēšanas likumību sabiedrības interešu un personu tiesību aizsardzībai.