foto: LETA
Urbanovičs: "Mēs mudināsim Rīgas domi pašatlaisties"
Jānis Urbanovičs
Politika
2020. gada 9. janvāris, 14:00

Urbanovičs: "Mēs mudināsim Rīgas domi pašatlaisties"

TV24

“Es domāju, ja nevar strādāt rīdzinieku labā, tad katra diena visām Rīgas domes valdošās koalīcijas veidojošajām grupām ir kaitīga un es negribētu ciest šo nesaskaņu dēļ. Negribu, lai cieš “Saskaņa” un citas partijas. Mēs mudināsim Rīgas domi pašatlaisties un to var izdarīt dažādos veidos,” tā par situāciju Rīgas domē RīgaTV 24 sacīja 13.Saeimas deputāts, “Saskaņa” frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs.

Urbanovičs arī uzsvēra, ka ne viņš, ne “Saskaņa” kopumā, nekādu materiālo labumu nesagaida ne no šī, ne no kāda cita Rīgas domes sasaukuma. Bet, runājot par reitingiem, Urbanovičs atzina, ka tos kāpināt viņi protot.

“Mēs no pirmās dienas pēc vēlēšanām gatavojamies jau nākamajām vēlēšanām. Mēs mudinām arī “Gods kalpot Rīgai” frakciju padomāt par saviem vēlētājiem. Tas cirks, kas iestāsies Rīgas domē ir nevēlams ne tikai “Saskaņai”, bet visiem. Lūdzu, nomierināsim rīdziniekus, parādīsim, ka mēs varam strādāt, vai arī beidzam šo cirku un vairs nestrādājam kopā,” strikts ir “Saskaņa” Saeima frakcijas vadītājs Urbanovičs.