foto: Ekrānuzņēmums
Priekšlaikus dzimušajiem bērniem saziedots teju tūkstotis pāru zeķīšu
Zeķītes nonāks Liepājas Reģionālās slimnīcas Jaundzimušo pataloģiju un intensīvās terapijas, Dzemdību un Vispārējā bērnu slimību nodaļā.
Novadu ziņas
2020. gada 4. janvāris, 18:21

Priekšlaikus dzimušajiem bērniem saziedots teju tūkstotis pāru zeķīšu

Jauns.lv / LETA

Liepājas Reģionālās slimnīcas Dzemdību nodaļā aprūpētajiem priekšlaikus dzimušajiem bērniem saziedots teju tūkstotis līdzcilvēku adīto zeķīšu, cepurīšu un sedziņu, informēja biedrības "Tu esi gaidīts" pārstāve Karlīna Inge.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tā kā saziedotās zeķītes ir dažādos izmēros, tās nonāks Liepājas Reģionālās slimnīcas Jaundzimušo pataloģiju un intensīvās terapijas, Dzemdību un Vispārējā bērnu slimību nodaļā.

Pagājušā gada augustā biedrība "Tu esi gaidīts" izsludināja akciju, aicinot līdzcilvēkus adīt zeķītes priekšlaikus dzimušajiem bērniņiem. Kopā pagājušā gada rudenī biedrība saņēma 986 zeķītes, 45 sedziņas, 22 cepurītes, 26 rāpulīšus un astoņas bikses, stāstīja Inge.

Ziedojumi priekšlaikus dzimušiem bērniņiem saņemti gan no liepājniekiem, gan atceļojuši no Bauskas, Smiltenes, Rīgas, Vecumniekiem, Ērgļiem, Cēsīm, Dagdas, Ādažiem, Salaspils, Ogres, Turlavas, Lielvārdes, Siguldas, Kandavas, Dobeles, Ikšķiles, Alojas, Gulbenes, Saldus, Ventspils, Vangažiem, Lubānas, Krimuldas, Jelgavas, kā arī no ASV.