foto: LETA
Avārijā uz Rīgas apvedceļa gājis bojā cilvēks
Negadījums noticis īsi pirms plkst.22 Salaspils novadā, Rīgas apvedceļa un Kokneses šosejas krustojumā, kur saskrējušās automašīnas "VW Golf" un "Volvo"./Ilustratīvs attēls.
112
2019. gada 1. decembris, 10:39

Avārijā uz Rīgas apvedceļa gājis bojā cilvēks

Jauns.lv / LETA

Vakar vakarā avārijā uz Rīgas apvedceļa gājis bojā cilvēks, informēja Valsts policija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Negadījums noticis īsi pirms plkst.22 Salaspils novadā, Rīgas apvedceļa un Kokneses šosejas krustojumā, kur saskrējušās automašīnas "VW Golf" un "Volvo".

Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām notikuma vietā gājis bojā automašīnas "VW Golf" vadītājs. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Vakar Latvijā bija pirmā īsti sniegotā diena, un kopumā valstī reģistrēti 132 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 20 cilvēki.

Novembra pēdējā dienā 14 cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Latgalē, divi - Kurzemē, bet viens - Zemgalē. Astoņi no cietušajiem bija gājēji, bet divi - velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 13 autovadītājus: pa trim - Zemgalē, Kurzemē, Latgalē un Rīgā un tās apkārtnē, bet vienu - Vidzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 162 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 53 autovadītāji, Vidzemē - 39, Zemgalē - 34, Latgalē - 20, bet Kurzemē - 16 autovadītāji. Vidzemē divi autovadītāji sodīti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 394 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.