foto: Valsts policija
Jauna meitene Sarkandaugavā sadur dzīvokļa saimnieci un pārbiedē vietējos, staigādama pa ielu neadekvātā stāvoklī
112
2019. gada 11. novembris, 23:33

Jauna meitene Sarkandaugavā sadur dzīvokļa saimnieci un pārbiedē vietējos, staigādama pa ielu neadekvātā stāvoklī

Jauns.lv

Sestdien, 9. novembrī, Sarkandaugavā vietējie iedzīvotāji policijai ziņojuši par kādu neadekvātu jaunieti, kura pa rajonu pastaigājusies T kreklā un bez apaviem. Policija, ierodoties notikuma vietā, meiteni sastapusi un uzrunājusi, taču jauniete izrāvusies no policistu tvēriena un metusies bēgt, ziņo LNT raidījums “Degpunktā”.

Cenšoties aizlaisties, meitene pat mēģinājusi iekļūt kāda nejauša autovadītāja automašīnā, taču drīz vien notverta. 

Ņemot vērā, ka jaunā sieviete acīmredzami neorientējas ne laikā, ne telpā likumsargi uz notikuma vietu izsaukuši mediķus, kuri roku dzelžos saslēgto meiteni aicinājuši uz neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnu. 

Tikmēr likumsargi no operatīvās vadības biroja saņēmuši informāciju, ka minētā persona, iespējams, ir sadūrusi savu vecmāmiņu. Notikumu attīstības gaitā gan noskaidrots, ka sadurtā persona nav sievietes vecmāmiņa, bet abas sievietes esot savstarpēji pazīstamas. 

Šobrīd notikušā izmeklēšana nodota Valsts policijas Ziemeļu iecirkņa darbiniekiem. Kā atklāj iecirkņa priekšnieks, šobrīd ierosināta lieta par smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Policija informē, ka aizturētā ir 1997. gadā dzimusi jauniete.