foto: ekrānuzņēmums no video
Pretterorisma vienība "OMEGA" ar iespaidīgu video izsludina uzņemšanu savās rindās
“OMEGA” ir speciāli organizēta, apmācīta un ekipēta Valsts policijas pretterorisma vienība, kas risina sevišķi paaugstinātas bīstamības uzdevumus.
Sabiedrība
2019. gada 11. novembris, 12:01

Pretterorisma vienība "OMEGA" ar iespaidīgu video izsludina uzņemšanu savās rindās

Jauns.lv

šajā svētku nedēļā tiek izsludināta jaunā pretendentu rekrutēšana Valsts policijas (VP) pretterorisma vienībā “OMEGA”. Šī ir iespēja apņēmīgākajiem un motivētākajiem nokļūt soli tuvāk mērķim – dinamiskam un interesantam darbam, profesionālam, uzticamam un saliedētam kolektīvam, kas rūpējas par Latvijas valsts un iedzīvotāju drošību, teikts vienības ziņojumā.

VP pretterorisma vienība “OMEGA” aicina pieteikties tos interesentus, kuri ir nolēmuši un grib nokļūt vienības sastāvā.

Pretterorisma vienības ģimeni veido amatpersonas ar atšķirīgu iepriekšējo profesionālo pieredzi, taču viņiem visiem ir viens mērķis – būt vienam no “OMEGA” zobratiem, lai veiktu lielus un svarīgus darbus Latvijas drošības labā.

Fiziskā sagatavotība vairs neesot noteicošā

Pretendentiem nav jābūt “sporta meistariem” vai spēkavīriem, taču jābūt motivētiem un jāvēlas ieguldīt darbu, lai sasniegtu mērķi.

Lai parādītu savas spējas vienībā, jābūt vismaz pirmā līmeņa augstākajai izglītībai, domātspējīgam un ar vēlmi nepārtraukti pilnveidoties.

Pieteikumus un CV var sūtīt uz e-pasta adresi omega13@vp.gov.lv tādējādi nokļūstot soli tuvāk savam mērķim – dinamiskam un interesantam darbam, rūpēm par Latvijas valsts un iedzīvotāju drošību!

“OMEGA” ir speciāli organizēta, apmācīta un ekipēta Valsts policijas pretterorisma vienība, kas risina sevišķi paaugstinātas bīstamības uzdevumus.

Paši omegieši dienestu vienībā raksturo kā dinamisku, aizraujošu un interesantu, kas sniedz unikālu iespēju nepārtraukti mācīties un attīstīties ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs.

Primāri ikviens vienības kaujinieks tiek sagatavots trieciennieka funkciju veikšanai, taču turpmākā dienestā ir iespēja sevi realizēt plašā specializāciju klāstā atkarībā no individuālajām spējām un talantiem.

Atlases process un mācību posms ir interesants un jauniem iespaidiem bagāts. Video klipu veidoja režisors un video mākslinieks Edgars Trankalis, video tapis sadarbībā ar Bauskas novada domi.