Kultūra
2019. gada 8. novembris, 11:28

Latvija šodien atvadās no Mārtiņa Ķibilda

Jauns.lv

Latvija šodien atvadās no televīzijas raidījumu veidotāja un vadītāja Mārtiņa Ķibilda, kas viņsaulē aizgāja 26. oktobrī Amsterdamā.

Atvadas no Mārtiņa Ķibilda

2019. gada 8. novembrī Latvija atvadījās no televīzijas raidījumu veidotāja un vadītāja Mārtiņa Ķibilda, kas viņsaulē aizgāja 26. oktobrī Amsterdamā. ...

gallery icon
153

Atvadīšanās un piemiņas dievkalpojums notiek Torņakalna baznīcā, Rīgā, tas sākas pulksten 11. Mārtiņa ģimene priecāsies redzēt ikvienu, kam viņš bijis tuvs un svarīgs.

Mārtiņš Ķibilds (1973-2019)

gallery icon
42

Kā ziņots, 26. oktobrī Nīderlandē pēkšņi mira televīzijas raidījumu veidotājs un vadītājs Mārtiņš Ķibilds. Šonedēļ ģimene atklāja viņa nāves iemeslu - akūta koronārā sirds slimība.

Mārtiņš Ķibilds dzimis 1973. gada 23. jūlijā. Viņš žurnālistikā darbojās kopš deviņdesmitajiem gadiem. Gadsimtu mijā Ķibilds vadīja populāro erudīcijas spēli "Gribi kļūt miljonārs?", bet vēlāk pievērsās arī citiem projektiem, no kuriem daudzi bija saistīti ar arhitektūru un dizainu, kas bija Mārtiņa kaislība. Viņš veidojis tādus raidījumus kā "Adreses", "Atslēgas", "Kultūrdeva". Bijis arī Latvijas Arhitektu savienības valdes priekšsēdētājs.