foto: LETA
Zviedrijas lidsabiedrība atklās tiešo reisu no Rīgas uz Brommu
Zviedrijas lidsabiedrība "Braathens Regional Airlines" no 2020.gada 30.marta atklās tiešo reisu no starptautiskās lidostas "Rīga" uz Stokholmas pilsētas lidostu Brommā./Ilustratīvs attēls.
Sabiedrība
2019. gada 21. oktobris, 10:53

Zviedrijas lidsabiedrība atklās tiešo reisu no Rīgas uz Brommu

Jauns.lv / LETA

Zviedrijas lidsabiedrība "Braathens Regional Airlines" no 2020.gada 30.marta atklās tiešo reisu no starptautiskās lidostas "Rīga" uz Stokholmas pilsētas lidostu Brommā, informēja lidsabiedrības pārstāvji.

Reisus Rīga-Stokholma plānots veikt ar "Braathens Regional Airlines" jauno lidmašīnu "ATR 72-600", kurā ir 72 pasažieru vietas. Lidojuma ilgums paredzēts 70 minūtes.

"Braathens Regional Airlines" strādā Zviedrijas pilsētās Brommā, Gēteburgā, Malmē, Sundsvallā, Ūmeo, Visbijā, Noršēpingā, Kalmarā, Vekšē, Ronnebijā, Kristianstadē, Engelholmā, Halmstadē, Trolhetanā, Selenā, Trīsilā un Estešundā, kā arī Norvēģijā - Oslo un Torpā, Vācijā - Berlīnē, Igaunijā - Tallinā, Somijā -Helsinkos un Francijā - Lionā.

"Braathens Regional Airlines" ir Zviedrijas reģionālā lidsabiedrība, un tās tirgus daļa ir 30%. Lidsabiedrība piedāvā 16 vietējos maršrutus un piecus starptautiskos maršrutus. "Braathens Regional Airlines" pārvadāto pasažieru skaits gadā pārsniedz 2,2 miljonus.

Zīmols "Braathens Regional Airlines" tika izveidots 2016.gadā, apvienojot desmit Zviedrijas reģionālās aviokompānijas. Lidsabiedrības darbība sākās 1946.gadā, kad tika dibināta aviokompānija "Braathens S.A.F.E".