foto: Publicitātes foto
Tikšanās ar Vivantu Volkovu RCB Juglas filiālbibliotēkā
Vivanta Volkova.
Runā Rīga
2019. gada 16. oktobris, 12:50

Tikšanās ar Vivantu Volkovu RCB Juglas filiālbibliotēkā

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Rīgas Centrālās bibliotēkas Juglas filiālbibliotēka (Brīvības gatve 430a) š.g.18. oktobrī plkst.16.00 aicina uz tikšanos ar žurnālisti, grāmatas un fotoizstādes “Latvijas dievnami” autori Vivantu Volkovu. Pēcpusdiena notiks bibliotēkas neformālā klubiņa “Juglas aicinājums “ darbības ietvaros, portālu Jauns.lv informēja Rīgas Centrālā bibliotēkā.

Tas ir aicinājums doties neklātienes ceļojumā no viena baznīcas torņa līdz nākamajam, kur mūs vedīs cilvēks ar interesantiem vaļaspriekiem - Vivanta Volkova. Jau daudzus gadus “Latvijas Avīzes” žurnālistes Vivantas Volklovas sirdsdarbs ir veidot fotostāstus par Latvijas dažādu konfesiju baznīcām un unikālajām kultūras vērtībām, ko tās sevī glabā.

Būs iespēja arī skatīt fotoizstādi, ko papildina bibliotēkas grāmatu un novadpētniecības materiālu izstāde.

Kopumā Latvijā ir gandrīz 800 baznīcu un lūgšanu namu, kas pieder dažādām konfesijām.   Katra no sakrālajām celtnēm ir ar savu vēsturi, glabātajām vērtībām. Izstāde "Latvijas dievnami" stāsta par 22 mūsu baznīcām fotogrāfijās un nelielos aprakstos.

V. Volkovas kā laikraksta “Latvijas Avīze” žurnālistes kontā ir daudzi raksti par dažādām tēmām, kā arī zināšanas un stāsti par baznīcām, un ne tikai.

Redzēt, dzirdēt, uzdot jautājumus un saņemt atbildes būs iespēja šajā tikšanās reizē!