foto: LETA
FOTO: Rīgas dome apbalvo vislabākos skolēnus un skolotājus
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktora pienākumu izpildītājs Ivars Balamovskis, Rīgas Valsts 3.ģimnāzijas latviešu valodas un literatūras skolotāja Daiga Šēfere ar saņemto balvu "Zelta pildspalva" un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Vispārējās izglītības skolu nodaļas vadītāja Anita Pēterkopa labāko skolotāju un izcilāko skolēnu apbalvošanas ceremonijā VEF Kultūras pilī.
Tava izglītība
2019. gada 3. oktobris, 23:33

FOTO: Rīgas dome apbalvo vislabākos skolēnus un skolotājus

Jauns.lv / LETA

Ceturtdien VEF Kultūras pilī tika pasniegtas "Zelta pildspalvas" balva Rīgas labākajiem pedagogiem un "Zelta stipendijas"- izcilākajiem skolēniem.

Rīgas vislabākos skolēnus un skolotājus sumina ceremonijā "Zelta pildspalva 2019"

gallery icon
33

Katru gadu rudenī, kad tiek atzīmēta arī Skolotāju diena, Rīgas pašvaldība apbalvo labākos skolu pedagogus un izcilākos Rīgas skolu absolventus.  Balvu "Zelta pildspalva" pasniedz skolotājiem, lai izteiktu atzinību par profesionālu, radošu un inovatīvu darbu, kas tiek ieguldīts skolēnu izglītošanā un audzināšanā. 15 Rīgas labākie skolotāji saņem arī naudas balvu.

Savukārt Rīgas domes "Zelta stipendijas" 1200 eiro apmērā šogad saņēma 20 galvaspilsētas skolu absolventi, kuriem piemīt "izcilas zināšanas un kuri pilsētas, valsts un starptautiskās mācību priekšmetu olimpiādēs un zinātniski pētniecisko darbu konkursos ir sasnieguši augstus rezultātus.