foto: Publicitātes foto
Pludmales lasītavā viesosies rakstniece Linda Nemiera
Runā Rīga
2019. gada 26. augusts, 17:10

Pludmales lasītavā viesosies rakstniece Linda Nemiera

Jauns.lv

28.augustā plkst.18.00 RCB Pludmales lasītavā Lucavsalā notiks noslēdzošais Kultūras trešdienu pasākums, kurā aicinām uz tikšanos ar rakstnieci Lindu Nemieru.

Latviešu rakstniece Linda Nemiera (1981) pārstāv populāro pilsētas fantāzijas žanru, kurā mistiski un aizraujoši notikumi risinās tepat Rīgā un Latvijā, bet galvenie varoņi ir apveltīti ar noslēpumainām spējām. Linda ir rīdziniece, studējusi Latvijas Universitātes Vadības un Ekonomikas fakultātē, un gandrīz desmit gadus strādājusi mārketinga jomā dažādos starptautiskos uzņēmumos. Rakstniecībai Linda pievērsās 2008.gadā, kad ar savu pirmo fantāzijas žanra romānu piedalījās apgāda “Zvaigzne ABC” izsludinātajā konkursā “Oriģinālliteratūra bērniem un jauniešiem”.

Par savu pirmo darbu “Vilcenes stāsts” autore saņēma “Lielo lasītāju balvu 2011”. Linda Nemiera ir bijusi starp desmit bibliotēkās lasītākajiem autoriem 2012.gadā.

2016.gadā autore ar romānu “Sofijas noslēpums” sevi pieteica kriptotrilleru žanrā, kas Latvijā pamazām gūst popularitāti. Kopumā autorei ir izdotas astoņas grāmatas.

Patlaban Linda Nemiera paralēli rakstniecībai darbojas privātajā biznesā un audzina divus bērnus.

Pasākuma laikā Linda iepazīstinās ar fragmentiem no savas jaunākās grāmatas “Kaķis otrpus ceļam”, kas ir turpinājums sērijai par Leonīdas Fēliksas piedzīvojumiem (“Kaķa lāsts”, “Kaķis maisā” un “Kaķa koncerts”).

Sliktu laika apstākļu gadījumā pasākumi var tikt atcelti vai pārcelti uz Rīgas Centrālo bibliotēku (Brīvības ielā 49/53, 2.stāvā).