foto: Bezvests.lv
Atradusies 49 gadus vecā Svetlana Petrova; ceļā no Vācijas viņai gadījušās nepatikšanas
112
2019. gada 26. jūlijs, 12:53

Atradusies 49 gadus vecā Svetlana Petrova; ceļā no Vācijas viņai gadījušās nepatikšanas

Jauns.lv

2019. gada 22. jūlijā ceļā no Vācijas uz Latviju bija pazudusi 49 gadus vecā Latvijas iedzīvotāja Svetlana Petrova, vēstīja brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv", lūdzot sabiedrības palīdzību sievietes meklēšanā. Šodien Bezvests.lv ziņo, ka saņemtas labas ziņas - Svetlana ir piezvanījusi saviem radiniekiem un tagad ir ceļā uz mājām.

Bija zināms, ka sieviete izkāpusi no transporta degvielas uzpildes stacijā Varšavā Belostokas virzienā, un viņas tālākās gaitas bija neskaidras.

Jau kopš 23. jūlija viņa nebija sazinājusies ar tuviniekiem un viņas telefoni bija atslēgti. Parasti ātrai saziņai ar tuviniekiem viņa izmantojusi "WhatsApp" aplikāciju. Līdz Latvijai sieviete tā arī nebija atbraukusi. Tagad kļuvis zināms, ka Svetlanai atceļā no Vācijas gadījušās nepatikšanas, taču tagad viņa sazvanījusi radiniekus un ir ceļā uz mājām Latvijā. 

Līdzi viņai bija: ceļojuma koferi un divi telefoni. Telefoni bija izslēgti. 
Zināms, ka pazušanas brīdī sievietei mugurā bija spilgti oranžs vai sarkans krekliņš.

Svetlanas pazīmes: augums 165 cm, vidējas miesas būves, gaiši mati, garumā līdz pleciem. 

Visus, kam zināma sievietes atrašanās vieta vai ir zināma kāda cita informācija, kas palīdzētu meklēšanā, "Bezvests.lv" lūdza zvanīt Valsts policijai pa tālr. +371 110 vai BEZVESTS.LV pa tālr. +371 22 084 084.

Nu organizācija Bezvests.lv un Svetlanas tuvinieki saka lielu paldies visiem, kuri nebija vienaldzīgi un palīdzēja viņai atgriezties mājās.