foto: LETA
Nakts laikā slēgs satiksmi uz Deglava tilta
Sabiedrība
2019. gada 15. maijs, 14:11

Nakts laikā slēgs satiksmi uz Deglava tilta

Jauns.lv / LETA

Saistībā ar remontdarbiem no 16.maija līdz 21.maijam nakts laikā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme uz Augusta Deglava tilta, informēja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu. Šajā laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Kā ziņots, 25.aprīļa rītā pēc iekšlietu ministra Sanda Ģirģena (KPV LV) rīkojuma Deglava ielas pārvads tika slēgts satiksmei, izraisot pamatīgus satiksmes sastrēgumus šajā Rīgas daļā. 4.maijā tika atjaunota sabiedriskā un operatīvā transporta kustība pār Augusta Deglava ielas satiksmes pārvadu.

Būvniecības valsts kontroles birojs BVKB Rīgas domei uzticējis veikt pārvada siju balstīšanas darbus.

Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs (GKR) iepriekš pieļāva, ka tilts satiksmei pilnībā varētu tikt atvērts nākamnedēļ.

Iecerēts, ka ceturtdien, 16.maijā, pārvadu apmeklēs BVKB un Valsts policijas pārstāvji. "Jau ceturtdien vajadzētu būt skaidram, vai visi nepieciešami stiprināšanas darbi ir veikti. Ja BVKB darbus akceptēs, ceru, ka pēc šī apmeklējuma VP pieņems lēmumu par satiksmes atjaunošanu pilnībā," teica Burovs.