foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: Babītē uz Bērzu ielas sadedzis sabiedriskais autobuss
Babītē pagriezienā uz Vārnukrogu aizdedzies 13. maršruta autobuss.
112
2019. gada 8. maijs, 14:37

VIDEO: Babītē uz Bērzu ielas sadedzis sabiedriskais autobuss

Jauns.lv

Babītē uz Bērzu ielas aizdedzies 13. maršruta autobuss. Negadījums noticis pagriezienā uz Vārnukrogu. Ugunsdzēsējiem izdevies savaldīt liesmas, taču autobuss ir pilnībā sadedzis.

Ielas malā apstājies sabiedriskais autobuss, kura pakaļgalu pārņēmušas liesmas. Spriežot pēc video, autobuss ir tukšs un visi cilvēki evakuēti. Notikuma vietā ieradušies ugunsdzēsēji, kuriem izdevies savaldīt liesmas, kas autobusu pilnībā iznīcinājušas.

foto: Ekrānuzņēmums
Babītē pagriezienā uz Vārnukrogu aizdedzies 13. maršruta autobuss.

"Rīgas satiksme" stāsta par notikušo:

"Rīgas satiksmes" preses sekretārs Viktors Zaķis telefonsarunā ar Jauns.lv apstiprināja, ka ugunsnelaime notikusi, autobusam esot ceļā no Babītes un Vārnu Krogu.

"Šajā gadījumā jāuzteic vadītājs, kurš konstatēja, ka autobusa motortelpā ir dūmi, apturēja autobusu, evakuēja pasažierus un informēja dispečeri par notiekošo. Šobrīd nav informācijas par degšanas iemesliem, bet dedzis ir pamatīgi," piebilda Zaķis.

Pieejamā informācija liecinot, ka ugunsgrēks izcēlies vecā tipa "Mercedes" autobusos, kuri tiek ekspluatēti jau 10 gadus.

Saskaņā ar Valsts ugunsdzēsības glābšanas dienesta sniegto informāciju, izsaukums uz notikuma vietu saņemts 14.16 un ugunsgrēks likvidēts 14.36.