foto: Īriss Sviklis/LETA
No 4. aprīļa būs izmaiņas pieturvietu izkārtojumā 15. trolejbusa un 18. autobusa maršrutā
15. trolejbuss.
Runā Rīga
2019. gada 28. marts, 10:47

No 4. aprīļa būs izmaiņas pieturvietu izkārtojumā 15. trolejbusa un 18. autobusa maršrutā

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Saistībā ar tirdzniecības un izklaides centra atvēršanu, no 2019. gada 4. aprīļa būs izmaiņas pieturvietu izkārtojumā Salaspils ielā 18. autobusa un 15. trolejbusa maršrutā, portālu Jauns.lv informēja „Rīgas satiksmē”.

18. autobusa maršrutā un 15. trolejbusa maršrutā, abos braukšanas virzienos tiks ieviesta jauna pieturvieta „Kuzņecovs”. Virzienā uz Rīgas pilsētas centru pieturvieta „Jāņavārti” tiks pārcelta nedaudz atpakaļ uz Ķengaraga pusi.

No 2019. gada 4. aprīļa virzienā no Rīgas pilsētas centra pieturvieta „Ķengarags” 15. trolejbusa un 18. autobusa maršrutā tiks slēgta. 18. autobusa maršrutā, braucot galapunkta „Dārziņi” virzienā, pieturvieta „Mūzikas skola” tiks slēgta.

Vēršam Jūsu uzmanību, ka plānoto izmaiņu dēļ, būs izmaiņas pieturvietu izkārtojumā arī 204. minibusa un 316. ekspresbusa maršrutā.

foto: Publicitātes foto
Jaunais pieturvietu izkārtojums.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”.