foto: Dāvis Pērkons. (Foto: Facebook)
Policija uzsāk kriminālprocesu Dāvja Pērkona pazušanas lietā - pastāv aizdomas, ka pret vīrieti pastrādāts noziegums
Sabiedrība
2019. gada 5. janvāris, 12:19

Policija uzsāk kriminālprocesu Dāvja Pērkona pazušanas lietā - pastāv aizdomas, ka pret vīrieti pastrādāts noziegums

Jauns.lv

Dažas dienas pirms Ziemassvētkiem bezvēsts pazuda 28 gadus vecais Latvijas regbija izlases spēlētājs Dāvis Pērkons. Līdz šim vīrieša meklēšana nav sekmējusies. Policija uzsākusi kriminālprocesu, jo pastāv aizdomas, ka pret jauno vīrieti pastrādāts noziegums, vēsta LNT raidījums “Degpunktā”.

Dāvja meklējumos iesaistījušies arī brīvprātīgie, radi, draugi un zemessargi. Ir ieguldīts milzīgs darbs un resursi, taču cilvēks joprojām nav atrasts.

Tuvinieku sniegtā informācija liecina, kaa 22. decembra vakarā sportists ciemojies pie kāda drauga Rīgā, Ķengaraga mikrorajonā. Nākošajā dienā, ap plkst.14.00 Dāvis aizbrauca no drauga mājām Olaines virzienā. 24. decembrī, nesaņemot no dēla nekādu ziņu, Dāvja tēvs vērsās Olaines policijas iecirknī ar lūgumu uzsākt meklējumus. 

Jau sestdienas vakarā aptuveni divu kilometru attālumā no Dāvja dzīvesvietas atrasta viņa automašīna, kas tikusi novietota pie apmales, pie kāda daudzdzīvokļu nama. Pagaidām nav skaidrs, kādēļ spēkrats atstāts praktiski pretējā Olaines pusē – tālu no vīrieša mājām, bet šis ir tikai viens no vairākiem jautājumiem.

Pagaidām likumsargi neatklāj, kuras versijas par mistisko vīrieša pazušanu ir izslēgtas un pie kurām tiek pastiprināti strādāts. Policisti apgalvo, ka katra ienākošā informācija par iespējamajām vietām, kur meklējams Dāvis, nepaliek bez ievērības. 

Jauns.lv jau ziņoja, ka joprojām nav izdevies atrast bezvēsts pazudušo Latvijas regbija izlases spēlētāju Dāvi Pērkonu, kurš pazudis kopš 23.decembra, bet pēdējoreiz sociālajos tīklos manīts nākamās dienas pulksten 14.

28 gadus vecais Dāvis Pērkons ir Olaines iedzīvotājs. Tur bez saimnieka atrasta arī viņa mašīna "Toyota Corolla", taču pašu puisi neizdodas atrast arī organizācijas Bezvēsts.lv kinologiem ar suņiem.

Tiesa, suņi esot norādījuši vairākus virzienus, kuros Dāvis meklējams, taču līdzšinējie meklējumi nav devuši panākumus. 

Bezvests.lv kinologi ar suņiem Olainē meklē pazudušo Latvijas izlases regbistu Dāvi Pērkonu

gallery icon