foto: LETA
Ziemassvētku ieskandināšana Rīgas Centrāltirgū
Sniegputenis pilsētā.
Runā Rīga
2018. gada 17. decembris, 16:32

Ziemassvētku ieskandināšana Rīgas Centrāltirgū

Jauns.lv

Rīgas Centrāltirgus teritorijā Ziemas saulgriežu laikā no 21. līdz 23. decembrim aktīvi norisināsies mājražotāju un amatnieku tirdziņš.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tirdziņā piedalīsies vairāk kā 20 dažādu uzņēmumu un tirgotāju pārstāvji, kas piedāvās iegādāties patiešām izcilus, rokām darinātus un no sirds gatavotus izstrādājumus. Nēģu laukumā atradīsiet adījumus, keramikas izstrādājumus, virtuves piederumus un pirts lietas, izšuvumus, pinumus, sveces. Būs arī kūpinājumi, zivis, maize, putraimu desas, šokolādes konfektes, piparkūkas, halva un daudz kas cits!

Savukārt 22.decembrī no plkst. 11.00 līdz 14.00 Nēģu laukumā norisināsies Ziemassvētku ieskandināšanas pasākums, kurā tiks radīta svētku noskaņa, atskaņojot populārākās Ziemassvētku melodijas. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies grupa Betija Bite & the Bill Brothers, dīdžejs Sandis Soms un akordeonists Arkādijs Zimovs.

Muzikālo pārsteigumu pavadībā, tirgus apmeklētājiem būs iespēja piedalīties slēpņošanas spēlē un dāvanu laimes akā. Ikviens būs aicināts nogaršot uztura speciālistes Lizetes Pugas sarūpētos veselīgos gardumus, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās – piparkūku glazēšanas, ķekatu masku veidošanas, eglīšu un galda rotājumu gatavošanas, rūķu cepuru un sapņu ķērāju veidošanas darbnīcās.

Uz krāsaināko vietu pilsētā aicina Sniegbaltīte un rūķu komanda!