foto: LETA
Pastaigā neizvesta suņa dēļ Ķengaragā izceļas laulāto ķīviņš; vīrs iesitis sievai pa žokli
Ķengaraga daudzdzīvokļu dzīvojamo māju balkoni ziemā.
112
2018. gada 13. decembris, 16:22

Pastaigā neizvesta suņa dēļ Ķengaragā izceļas laulāto ķīviņš; vīrs iesitis sievai pa žokli

Jauns.lv

8.decembrī neilgi pirms pulksten 11.00 Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par ģimenes konfliktu Ķengaragā. Ziņotāja skaidroja, ka cietusī ir viņas draudzene, kura ar īsziņas starpniecību lūgusi palīdzību. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes autopatruļa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Likumsargi notikuma vietā sastapa abas konfliktā iesaistītās puses. Sieviete pastāstīja, ka notikuma dienā izcēlies sadzīviska rakstura konflikts. Strīda laikā vīrs esot viņai iesitis pa žokli.

Savukārt vīrietis noliedza, ka tīši iesitis sievai, skaidrojot, ka tieši viņa uzsākusi konfliktu. Dzīvesbiedre pārmetusi par suņa neizvešanu pastaigā. Konflikta laikā sieva esot gribējusi viņam saskrāpēt seju, tāpēc atgaiņājoties netīšām trāpījis ar roku viņai pa seju.

Turpat mājoklī atradās arī abu kopīgais četrus mēnešus vecais bērns. Zīdainis bija aprūpēts un atradās attīstībai piemērotos apstākļos.

Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri sievieti apskatīja un konstatēja, ka viņai hospitalizācija nav nepieciešama.

Tāpat mājoklī pamanīts suns. Veikta suņa dokumentu un čipa pārbaude. Tās laikā konstatēts, ka suns nav reģistrēts, tam nav veikta vakcinācija, kā arī nav samaksāta nodeva. Saistībā ar suņa turēšanas noteikumu pārkāpumiem vīrietim, kas bija suņa saimnieks, izrakstīti divi administratīvā pārkāpuma protokoli.

Ņemot vērā, ka abas personas bija mierīgas un tūlītējs apdraudējums sievietes dzīvībai un veselībai netika konstatēts, lēmums par nošķiršanu netika sastādīts. Vienlaikus sieviete informēta par varmākas nošķiršanas iespēju.

Lai pārliecinātos par laulāto un viņu bērna drošību, nākošajā dienā uz dzīvokli atkārtoti tika nosūtīta policijas autopatruļa. Apsekošanas laikā konstatēts, ka abiem bērna vecākiem vēl aizvien ir sadzīviska rakstura nesaskaņas, tomēr tās atvasei nerada apdraudējumu.