0dienas
6stundas
23minūtes
46sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
KNAB kratīšanu veicis LAU atceltās valdes locekles Udalovas kabinetā, ziņo raidījums
foto: LETA
Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja logotips un Latvijas valsts karogs.
Sabiedrība

KNAB kratīšanu veicis LAU atceltās valdes locekles Udalovas kabinetā, ziņo raidījums

Jauns.lv

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) kratīšanu veicis uzņēmuma “Latvijas Autoceļa uzturētājs” no uzņēmuma valdes locekles amata atceltās Anastasijas Udalovas kabinetā, liecina LTV “Panorāma” rīcībā esošā informācija. 

KNAB kratīšanu veicis LAU atceltās valdes locekles...

Jauns.lv jau ziņoja, ka KNAB veicis kratīšanu VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" trešdien, 4.aprīlī "no rīta līdz pēcpusdienai".

Uzņēmuma priekšsēdētājs Raitis Nešpors LTV uzsvēris, ka uzņēmumam nekādi ierobežojumi neesot noteikti. Vadība gan nekomentē, vai kratīšanas laikā izņemti kādi objekti un konkrēti kurās telpās kratīšana notikusi. 

Pēc LTV rīcībā esošās neoficiālās informācijas, kratīts uzņēmuma līdzšinējās valdes locekles igauņa miljonāra Oļega Osinovska dzīves biedres Anastasijas Udalovas kabinets. 

Jau ziņojām, ka portāla rīcībā nonākusi informācija, ka no šī gada 3. aprīļa LAU padomes sēdē no uzņēmuma valdes locekles amata atsaukta Anastasija Udalova.

Udalova LAU valdē tika iecelta 2016. gada maijā. LAU valde sastāv no četriem valdes locekļiem. Šobrīd LAU mājas lapā ir norādīts, ka uzņēmuma valdi pārstāv tās valdes priekšsēdētājs Raitis Nešpors, valdes locekļi Vilnis Vitkovskis un Oskars Zemītis.