Notiks Valda Rūmnieka grāmatas "Pasakas par līdakām, datoriem un telefoniem" atvēršanas svētki
Rakstnieks, dramaturgs un literatūrzinātnieks Valdis Rūmnieks.
Runā Rīga
2016. gada 29. marts, 16:04

Notiks Valda Rūmnieka grāmatas "Pasakas par līdakām, datoriem un telefoniem" atvēršanas svētki

Jauns.lv

1. aprīlī plkst. 12.30 Rīgas Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa (Brīvības ielā 49/53, 7. stāvā) aicina uz tikšanos ar rakstnieku Valdi Rūmnieku viņa grāmatas „Pasakas par līdakām, datoriem un telefoniem” atvēršanas svētkos. Pasākumā piedalīsies arī dzejnieks Uldis Auseklis.

Grāmatu izdevis apgāds „Zvaigzne ABC”. Apgāds aicina: „Pasaku, dzejoļu un piedzīvojumu stāstu rakstnieks Valdis Rūmnieks sapulcinājis vienuviet raibu kompāniju: ņipro Mārīti, Lāču Krišu, piecus Murus no Murjāņiem, Briesmīgo Līdaku, dažādus velnus un raganas, blēdīgus televizorus un datorus, sēņotkārus mobilos telefonus un sagriež visus trakā virpulī. Kas no tā visa iznāk – lasiet jaunajā grāmatā!”.

Rakstnieks, dramaturgs un literatūrzinātnieks Valdis Rūmnieks un dzejnieks, grāmatizdevējs un pasākumu vadītājs Uldis Auseklis ir gadu gaitā izveidojies literātu tandēms, kas lieliski jūtas bērnu auditorijā un radoši darbojas visnegaidītākajās situācijās. Pasākumā paredzēts arī konkurss par Valda Rūmnieka darbiem un nelielas balvas.

Tikšanās tiek rīkota ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu projektā „V. Rūmnieka grāmatas „Pasakas par līdakām, datoriem un telefoniem” atvēršanas svētki”. Projekta ietvaros tikšanās ar Valdi Rūmnieku tiks organizētas arī RCB Ziemeļblāzmas filiālbibliotēkā un filiālbibliotēkā „Vidzeme”.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: Ieva Čīka/LETA