foto: Valsts kanceleja.
Banketu karalis "Party bomzis" paraksta sadarbības memorandu ar valdību
Pārstāvot nevalstisko organizāciju "Varu Latvijas tautai!", valdības namā paviesojās arī sabiedrībā zināmais Igors Lukjanovs.
2018. gada 1. februāris, 15:10

Banketu karalis "Party bomzis" paraksta sadarbības memorandu ar valdību

Jauns.lv

Par banketu un saviesīgu pasākumu "mēbeli" dēvētais Igors Lukjanovs valdības namā ticies ar premjerministru Māri Kučinski, kur trešdien tika parakstīts sadarbības memorands starp Nevalstisko organizāciju apvienību (NVO) un Ministru kabinetu.

Igors Lukjanovs paraksta memorandu ar valdību

gallery icon

"Vakar, 31. janvārī, Nevalstisko organizāciju un Ministru kabineta sadarbības memorandam pievienojās 35 jaunas organizācijas, pārstāvot kultūras, izglītības, veselības, dabas, ekonomikas, jaunatnes un citas jomas," portālu Jauns.lv informēja Valsts kancelejā.

Viens no svarīgā dokumenta parakstītājiem bija arī Igors Lukjanovs, kuru Rīgā pazīst kā sabiedriski ļoti aktīvu cilvēku un visai bieži mana dažādās konferencēs, neoficiālās pieņemšanās, izstāžu un krogu atklāšanās, pat bērēs, saviesīgos pasākumos, kur klāts galds un viesi cienāti ar dzērieniem. Portālā "Facebook" viņam un vēl divām personām par godu pat izveidota kopiena "Party bomzis", kas regulāri informē par vairākiem cilvēkiem, kuri nelūgti apmeklē furšetus un banketus. Memoranda parakstīšanā Lukjanovs pārstāvēja biedrību "Varu Latvijas tautai!", portālu Jauns.lv informēja kancelejā.

Attēli ar viņa viesošanos pie Kučinska vietējos sociālajos tīklos daudziem radīja jautājumu, vai fotogrāfijas nav montāža. Kadri nav montēti, attēli pieejami arī Valsts kancelejas oficiālo bilžu krātuvē.

Banketu viešņas Igora Lukjanova saviesīgā dzīve laiku lokos

Par banketu un saviesīgu pasākumu "mēbeli" dēvētais Igors Lukjanovs valdības namā ticies ar premjerministru Māri Kučinski, kur trešdien tika parakstīts ...

gallery icon

Tēmas